Heks Neelie Smit Kroes. Nationalisme is bedreiging voor EU.

.

Neelie Smit Kroes

Neelie Smit Kroes

 

Oudje van PowNews/Geen stijl ter aanvulling.

Neelie Kroes: Crisis is de schuld van de burger

 

 

omaneelieweetraad.pngHallo mensen die van hun eigen land houden. Neelie Kroes, Akela van de Digitale Agenda in Brussel, had dit weekend een boodschap voor u in haar wekelijkse column in het FD, en die willen we u niet onthouden. Maar u leest geen FD, dus hier komt-ie alsnog: Nationalisme bedreigt de toekomst van Europa. Jawel. Dat zit als volgt. Oma Neelie legt het uit. In Jip en Janneke-taal, dan snapt uw borrelende onderbuik het tenminste ook. Kijk. Nationalisme is een emotie, en emoties creëren een eigen werkelijkheid. ‘De waarheid gaat op avontuur’, zo noemt Neelie dat. Voor u het weet, gaat u nog geloven dat gevestigde instituties en hun droom van een Europese eenheidsmunt de crisis veroorzaakt hebben. Dat is natuurlijk allemaal overdrijving, allemaal angst. En weet u wat, vertelt Oma Neelie, het is niet het falend crisisbeleid van de Europese overheid waardoor u de hand op de knip houdt, u bent het zélf. Het is allemaal de schuld van uw eigen angst dat u wil dat de grenzen dicht gaan om de arbeidsmarkt voor oneerlijke concurrentie te behoeden of het MKB tegen diefstal te beschermen. Het is uw eigen angst waardoor u niks koopt. Het is uw angst die de Europese vooruitgang blokkeert. Laat u nou toch eens inspireren door het goede voorbeeld van het Europese leiderschap. Dan komt het vertrouwen heus wel terug. Begrijpt u? Het is niet moeilijk. De vrouw die achter de schermen onze netneutraliteit probeert te verpatsen aan de hoogste bieder in de telecomlobby terwijl ze voor de bühne doet alsof ze de beschermengel van een vrij en open internet is, wil gewoon een beetje vertrouwen van u. Over in je eigen waarheid leven gesproken. Weet je wat wij denken? Dat Oma Neelie zelf een beetje angstig is.

 

 

Humor en satire van Mark Rutte onze minister president en zoekt huiverige afbeeldingen van Lodewijk Asscher en gaat Sociale portretten maken met Frans Timmermans van de buitenlandse VVD die Cartoonist Ivo Opstelten meer veiligheid als PVDA afbeelding toewenst. Ronald Pasterk karikatuur vindt koninklijke toestemming en print de illustratie van Jet Bussemaker uit op een doek van cultuur en Jeroen Dijsselbloem illustreert een schilderij van Jeanine Hennis Plasschaert met politieke humor en een kleurenfoto van Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus als karikatuur en Humorcartoon Minister Henk Kamp ziet geen economisch perspectief in de prent van Edith Schippers en politiek commentaar op de spotprent van Lilianne Ploumen is nog ver weg. Minister Stef Blok wil een rijksbeeld van Fred Teeven columns met een buste en een borstbeeld van Eric Wiebes. Illustratie van gezicht Sander Dekker is cultuurloos en wil geen tekening of afbeelding of karakter zien van Wilma Mansveld foto. Karikatuur van Fleur Agema kalmeert protret van Martin Bosma PVV en gelooft in de heldere analyse van Lilian Helder column die Teun van Dijck financieel steunt met portretten van Sietse Fristma op advies van Barry Madlener om de snor van Harm Beertema te knippen, terwijl Dion Graus en Reinette Klever angstig toekijken. Raymond de Roon strikt ondertussen de komische komieken en kronieken van Machiel de Graaf. Milieu foto’s met schets van fullcolour karikaturist van Martin van Rijn gaat sportief om met cartoonist Sharon Dijksma die staatssecretaris van de pingpong vereniging wordt. Portret en tekening van Jetta Klijnsma alleen in opdracht van de politieke cartoon van Mark Rutte. Prenten en spotprenten en portretten en vooral politiek commentaar van politieke tekeningen zijn als humor in de Alexander Pechtold Facebook pap. Arie Slob verlangt kleurafbeelding en lijntekening van Geert Wilders die Emiele en Emile Roemer fotografeert als fotograaf van Sybrand Buma illustratie en Halbe Zijlstra een spotkarikatuur toewenst met de VVD en CDA als tv-helden en You Tube met Bram van Ojik en Twitter en de Harry van Bommel’s film krijgt een Oscar. PVV Politieke Cartoons bovenop de tekening van twitter CDA Cartoon met politieke spotprenten op whats upp van de VVD Cartoon onder de Amserdamse PVDA cartoon achter de humor van een D’66 cartoon. Groen Links cartoon wordt paars met rode SP cartoon tekeningen als logo. Marianne Thieme Cartoon in de wachtrij met Arie Slob en spotprent tekenaar Kees van der Staaij SGP c

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Heks Neelie Smit Kroes. Nationalisme is bedreiging voor EU.

 1. Ab Ovo zegt:

  Wat een negativiteit straal je hier uit.
  Neelie was vroeger een heel gewone vrouw, eerste getrouwd met een ingenieur en later met opa Bram. Ze verdient het eigenlijk niet dat je haar zo neerhaalt.
  Ook al had ze dan geen kloven van de was aan haar vingers, ze deed altijd wel haar stinkende best er iets van te amen.

  • Maar dat ze een heks is, daarover zijn we het toch wel eens?

   En; met je best doen en komplimentjes (met beloningen) krijgen raak je verblind; ver weg van de gewone realiteit.

   Ik buffel en ploeter al vele jaren in de creatieve industrie, maar zelfs een complimentje is tegenwoordig teveel moeite.

   Multinationals houden de economie en maatschappij in een ijzeren greep, gesteund door de politiek. De menselijke maat en kleine ondernemer heeft het nakijken.

   Niemand heeft medelijden met mij en waarom moet ik dat wel voortdurend met een ander hebben.

   Ze trapt voortdurende naar de domme burger en die trapt nu eens lekker terug en terecht. De tegenkrachten groeien!

 2. piterfries zegt:

  Heks Neelie draait het om: de EU is bezig de naties op te heffen.
  Vandaag weer een bericht over ‘versobering’ van de pensioenen, heeft natuurlijk niets met Brussel en ECB rente te maken.
  Bejaarden worden uit tehuizen gezet.
  Moldaviers mogen nu ook bij ons komen.
  Het heeft nieuwe woorden opgeleverd ‘bijstandstoerisme’, en in het duits ‘Armutswanderung’.
  De eigenlijk leukste stunt van deze heks is afschaffen van nationale tarieven, diegenen die haar ‘oude grenzen’ nooit overschrijden mogen nu betalen voor heksen als Neelie, die voortdurend op reis zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s