Putin’s schaakmat; de gouden roebel?

.

Laat maar komen.

ef: Putins Schachmatt: Rückkehr zum Goldrubel

Der Goldrubel würde auch erklären, warum so viel Gold in den Osten gewandert ist, warum es eine St. Petersburger Rohstoffbörse gibt und warum dasselbe auch in Shanghai aufgebaut wird! TB


Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Putin’s schaakmat; de gouden roebel?

 1. Flip Roodnat zegt:

  Ik heb het artikel even doorgenomen maar dat kan je toch niet echt van Poetin gezegd. Hij heeft echt ook wel heel erg veel voor rusland betekent maar wat nu gebeurt is inherent aan te lang ergens blijven zitten. Dan krijg je trekjes die je maar beter niet kunt hebben, je verhardt als het ware. En dan gaat men al snel in termen spreken van dat je de boel belazerd of dat je aanspraak maakt op land wat in essentie niet aan jou toebehoort. En gouden roebels, mensen gaan dan mee=overdijven maar hij heeft het natuurlijk wel zelf een beetje over zich uitgeroepen.
  Soit.

  • Bitcoin was een voorproefje op de toekomstige SDI van het IMF en andere virtuele variatie’s die mogelijk zijn. Rusland, China en India laden zich vol met goud en dat zal de meest betrouwbare valuta voor iedereen zijn. Goudgedekte gulden, Mark enzovoort.

 2. piterfries zegt:

  Na Obama’s opruierij in Brussel een beetje aangehoord te hebben vraag ik me af of Putin toch niet in de val gelopen is, of het de VS bedoeling was dat Putin iets zou doen wat de VS de kans zou geven Moskou economisch op de knieën te krijgen, op kosten van de burgers van de EU lidstaten. Militaire oorlog onmogelijk, dan maar economisch.
  Dat dan Putin uiteindelijk zal proberen de dollar onderuit te halen zal dan ook wel ingecalculeerd zijn door de VS denktankjes die dit alles op touw hebben gezet.
  Ik overzie nog niet hoe dat die denktankers dan goed gaat uitkomen.

  • Dat is al een heel eind in de goede richting. De denktankjes hebben een beperkt denkvermogen en vermoeden niets over een barbaarse goudstandaard met valutuhervormingen en wereldwijde saneringen van de schulden van ons groteske piramidespel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s