Dideriek Samson en Kees van der Staaij cartoon.

 En natuurlijk echt nieuws.

Oekraine heeft het grootste en het meest breed gedragen scenario in zich voor een systeemval.

Japan (aartsvijand China) schaart zich nu bij het Westen. China heeft zich al bij Rusland aangesloten. Iedereen en alles wordt in dit conflict betrokken, terwijl het eigenlijk niks voorstelt. 

Hinter den Kulissen: Legal, illegal, scheissegal

Es ist aus verschiedenen Gründen sehr wahrscheinlich, dass die ganze Sache rund um die Ukraine einem Plan folgt, der unsere Welt komplett verändern soll. Man hätte nun auch einen wunderbaren Schuldigen aufgebaut, der für den Zusammenbruch des Finanzsystems verantwortlich gemacht werden könnte. Die Börsen reagieren ja bereits „nervös” und eine Kette gegenseitiger Sanktionen könnte sehr schnell das fragile Finanzsystem zu Einsturz bringen. Von daher sollten Sie Ihre Vorbereitungen nun zügigst abschließen. Bereits ab Mitte April könnte es interessant werden.

Das ist der Systemabbruch-Plan.

Kees van der Staaij SGP cartoon

Kees van der Staaij SGP cartoon

Dideriek Samson cartoon

Dideriek Samson cartoon

 

Mark Rutte onze minister president zoekt afbeeldingen van Lodewijk Asscher en gaat Sociale portretten maken met Frans Timmermans van de buitenlandse VVD die Cartoonist Ivo Opstelten meer veiligheid als PVDA afbeelding toewenst. Ronald Pasterk karikatuur vindt koninklijke toestemming en print de illustratie van Jet Bussemaker uit op een doek van cultuur en Jeroen Dijsselbloem illustreert een schilderij van Jeanine Hennis Plasschaert met een kleurenfoto van Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus als karikatuur. Minister Henk Kamp ziet geen economisch perspectief in de prent van Edith Schippers en politiek commentaar op de spotprent van Lilianne Ploumen is nog ver weg. Minister Stef Blok wil een rijksbeeld van Fred Teeven met een buste en een borstbeeld van Eric Wiebes. Illustratie van gezicht Sander Dekker is cultuurloos en wil geen tekening of afbeelding of karakter zien van Wilma Mansveld foto. Milieu foto’s met schets van fullcolour karikaturist van Martin van Rijn gaat sportief om met cartoonist Sharon Dijksma die staatssecretaris van de pingpong vereniging wordt. Portret en tekening van Jetta Klijnsma alleen in opdracht van de politieke cartoon van Mark Rutte. Prenten en spotprenten en portretten en vooral politiek commentaar van politieke tekeningen zijn als humor in de Alexander Pechtold Facebook pap. Arie Slob verlangt kleurafbeelding en lijntekening van Geert Wilders die Emiele en Emile Roemer fotografeert als fotograaf van Sybrand Buma illustratie en Halbe Zijlstra een spotkarikatuur toewenst met de VVD en CDA als tv-helden en You Tube met Bram van Ojik en Twitter en de Harry van Bommel’s film krijgt een Oscar.  PVV Politieke Cartoons bovenop de twitter CDA Cartoon met poltieke spotprenten op whats upp van de VVD Cartoon onder de PVDA cartoon achter de humor van een D’66 cartoon. Groen Links cartoon wordt paars met SP cartoon als logo. Marianne Thieme Cartoon in de wachtrij met Arie Slob.


Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dideriek Samson en Kees van der Staaij cartoon.

 1. piterfries zegt:

  Het conflict stelt niets voor, niets is minder waar.
  Het gaat er hier om of het einde van de VS hegemonie over de wereld er nu al is. Nooit eerder werd de VS met sancties bedreigd.
  Die dreiging valt op Amerikaanse politici die zich nog de morele en militaire leiders van de wereld wanen.
  De 1830 Monroe Doctrine wordt nog heden in gloedvolle termen onderwezen op VS scholen, ‘wij beschermen Z Amerika tegen kolonialisme’.
  Dat Europese landen na die verklaring een oorlogje tegen de VS overwogen, vanwege het VS kolonialisme wat die Europese landen daarin zagen, dat wordt niet onderwezen.
  Hoe het conflict NATO en vriendjes tegen Moskou/ Peking zal aflopen weet ik niet, maar als het met een sisser afloopt is het gedaan met VS superioriteitsgevoelens, dat verwacht ik wel.
  Moskou gaat geen millimeter aan de kant, Peking steunt Moskou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s