Karel ten Haaf maakt kortsluiting en biedt Matthijs Jansen excuus aan. Dossier gesloten.

.

De hoge score van Kortsluiting.blogspot op google met wilde aantijgingen die niet satirisch bedoeld zijn, maar puur gepost zijn om iemand onterecht en ongebaseerd te kwetsen zijn nogal irritant. Vooral omdat deze aantijgingen tegen de PVV ondertussen verouderd en gedateerd zijn.

Misschien dat mijn wordpress deze googlescore van kortsluiting.blogspot wat kan terugdringen.

In de wandelgangen van Groningen hoorde ik het volgende:

Karel ten Haaf is een nietszeggende dichter, schrijver en roker. Daniel Dee kon eerst geen meissie krijgen en ging toen maar met een man wat rommelen. Gelukkig kwam hij toen een dichteresje tegen, waarvan me de naam is ontschoten.

Kortsluiting bericht o.a;

Dossier PVV-Groningen (5): Matthijs Jansen

 Nummer 3 op de lijst van de PVV in Groningen is Matthijs Jansen (28 mei 1979), woonachtig aan de Peperstraat in Stad.

Matthijs Jansen, student Internationale Organisaties/Internationale Betrekkingen, begon zijn politieke carrière als lid van de JOVD, de jongerenclub van de VVD. De JOVD was hem echter niet daadkrachtig genoeg, waarop hij zich meldde bij de Lijst Pim Fortuyn (LPF): “Daar was tenminste aandacht voor punten die ik belangrijk vind, zoals economische hervorming, immigratieproblematiek, de hervorming van het belastingstelsel.” Voor de verkiezingen van 2002 tekende hij een Verklaring van ondersteuning voor de LPF – iedere partij die meedoet aan verkiezingen voor een lichaam waarin die partij niet vertegenwoordigd is, moet per kieskring (er zijn er negentien) minimaal dertig handtekeningen overleggen van kiesgerechtigden die vinden dat de partij mee moet doen in hun kieskring.
Al snel nam hij afscheid van de LPF: “na de dood van Fortuyn werd het zo’n chaos, dat ik ook daar opstapte,” aldus Jansen in een interview met de Universiteitskrant Groningen (UK). Hij zocht vervolgens contact met Geert Wilders.
Jansen werd toegevoegd aan het campagneteam voor de Kamerverkiezingen van 2006 en was verantwoordelijk voor de verkiezingscampagne in het noorden. Daarnaast coördineerde hij, samen met PVV-collega Niels van Holland, in het hele land de campagne voor het binnenhalen van voldoende ondersteuningsverklaringen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Karel ten Haaf maakt kortsluiting en biedt Matthijs Jansen excuus aan. Dossier gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s