Honden toegestaan in het Groninger Forum.

.

Op de officiele website van het Groninger Forum ontdekte ik het volgende. Kijk op het plaatje en zie daar; twee honden!

Het Forum gaat een soort verticale hoofdstraat worden met tien verdiepingen waar honden mogen blaffen en poepen. Wat staat ons daar nog meer te wachten! 

Zie hier:

Het gebouw 3praten of discussiëren over thema’s als samenleven, kunst en cultuur, natuur en duurzaamheid en de stad en haar ommelanden, maar ook gewoon een kop koffie drinken, te lunchen of te dineren. Daarnaast zijn er speciale plekken

Verder:

Praten en discussieren in gangen wordt in het algemeen als zeer storend ervaren. In de UB op het Academieplein is dat al jaren een probleem. Deuren moeten immers open en dicht om mensen toe te laten. Het Groninger Forum heeft op veel plekken geen deuren en wanden. En die mogen ook niet zomaar geplaatst worden omdat het Forum onder architektuur valt; je moet voor elk schroefje een aanvraag indienen. Het Forum krijgt meerdere open pleinen waar de pratende mensen voor een kakofonie aan geluiden gaan zorgen.

Het bedrijfsleven en de Universiteit gaan daarom terecht geen geld in het Forum investeren.

Het Groninger Forum zal als attractie dienen en dat wordt veel sterker meegenomen in de begroting als normaal wordt aangekondigd. Van overal in de wereld zullen mensen toestromen om de hoogste verdieping van het Forum te bereiken en weer terug. Een wereldattractie die een half uur in beslag zal nemen. Dat wil je niet missen! De kermisexploitant van het reuzenrad zullen we hier niet meer zien in de toekomst, want daar hebben we het Groninger Forum immers voor.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Honden toegestaan in het Groninger Forum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s