Grillo: Eigenlijk is Italie al uit de Euro.

.

Even snel mijn blogje vullen.

Je zou een toenemende belangstelling verwachten voor crisisblogs, omdat de crisis zich nu echt begint te ontwikkelen, maar het tegendeel is het geval. Mijn site statistieken zijn bijna gehalveerd.

Op Twitter zie je echt een toename van kritiek ontstaan met Euro sceptische ontwikkelingen die je een half jaar geleden nauwelijks had.

Op Google wat nazoeken of twitteraars die naar je blog toekomen (het heilige netwerken) werkt natuurlijk weer helemaal niet.

Het netwerken werkt weer helemaal andersom. Veel reacties op de drukke Dagelijkse Standaard, maar geen hond die je kan verleiden om eens een stapje verder te kijken op je eigen blog.

Maandje Twitter levert al snel 200 volgers op, waarvan de helft zeer duidelijk anti-EU gezind (waaronder een paar prominenten) maar in het kader van netwerken voor jezelf helpt het wederom helemaal niets.

En als klap op de vuurpijl heb ik mijn blog gemoderniseerd. Het ziet er professioneler en leesbaarder uit (bekend en altijd werkend recept in netwerkland) maar ook dat helpt dus weer geen zier.

Waarschijnlijk is deze domme openbaring genoeg om nog meer mensen van mijn blog te stoten naar elders.

We (ik en me) gaan gewoon stoicijns door, maar (af en toe) in een wat lagere versnelling.

Grillo: “De facto ist Italien doch schon aus dem Euro raus”

Der Überraschungssieger der italienischen Parlamentswahl, Beppe Grillo, glaubt nach eigenen Worten nicht an einen Verbleib seines Landes in der Euro-Zone.

Das kann eigentlich niemand mehr glauben.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Grillo: Eigenlijk is Italie al uit de Euro.

 1. Eric Sabels zegt:

  volgens mij heeft het absoluut niks met je blog te maken,maar het feit dat er eigenlijk niets gebeurd van al de berichten die overal verschijnen.Instorten dollar , explosie van goudprijs,een land dat uit EU zone verdwijnt , een echte opstand in Griekenland , Spanje, ivm de jeugdwerkloosheid,het verkeerd gelopen immigratie beleid wat niet bijgestuurd word ; eigenlijk teveel om op te noemen , en velen worden totaal onverschillig en nemen de zaken zoals ze komen .

  • Ja, we worden helemaal platgespoten met onzin, waardoor we als apathische zombies gaan ronddolen.

   Toch is er wel nieuwe groei in weerstand tegen de EU met Burgerforum enzo. Er worden wel meer mensen wakker. Die mensen gaan echter liever op Twitter tweeten, Facebooken en zoeken naar medestanders, dan echt op het internet te zoeken.

   En ze wentelen zich daar in de slachtofferrol en willen niets weten van de redding met edele metalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s