De laatste EU hoop voor leiderschap; Lenin opgraven en clonen.

.

Er zijn onbevestigde geruchten dat Lenin wordt op gegraven om hem te kunnen clonen. Er is een sterke behoefte ontstaan om een waardige EU leider te lanceren, die niet met zich laat sollen en met plezier alle EU tegenstanders naar Ijsland stuurt voor noeste dwangarbeid.

De EU gaat nu tenonder aan zijn eigen socialistische/communistische salon-bureaucraten, die alleen maar hard roepen maar het Europese volk niet op één lijn weet te krijgen.

De Eurofiele haantjes proberen nu met een lullige 2 miljoen euro een soort Trollendienst in leven te roepen die op anti Eurosentimenten gaat reageren om een evenwichtig beeld voor de Europese burger te schetsen. De Eurosceptici roepen moord en brand, maar ik lig daar geen seconde wakker van, want dat stelt gewoon niks voor. Het wordt pas ernstig als er groepjes mannen met knuppels uit een busje springen om bij een Euroscepticus gezellig op de koffie te gaan.

De haantjes van het eerste uur komen nu ook al tot het inzicht dat een bezielende persoon als Lenin ernstig gemist wordt in deze roerige tijden van verknipte EU geesten.

Kroes: EU-budget is troosteloos compromis

Volgens Kroes zullen we jarenlang boeten voor de ,,opportunistische keuzes” die nu worden gemaakt. De onderhandelingen waren een kans om stabiliteit en groei voor Europa vorm te geven, maar door ,,gevestigde belangen en kortzichtige politieke opportuniteit” is dat onmogelijk gemaakt.

Reageer nu en breng je stem uit!
http://www.burgerforumeu.nl/

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De laatste EU hoop voor leiderschap; Lenin opgraven en clonen.

  1. reinejragolo zegt:

    Lenin hoef je niet op te graven hoor. Hij staat in een vitrine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s