BurgerforumEU@gmail.com

Wat positiever nieuws kan geen kwaad:

DWDD schiet zich met kanon in de eurofiele voet.

.

De Wereld Draait Door heeft veel meer macht en invloed dan alle Eurosceptici zuchtend en kreunend bij elkaar kunnen rapen in tien jaar tijd.

Prem manifesteert zich vandaag op de DWDD als de grote voorspeller van de ondergang van SNS Reaal (al twee jaar geleden!) en voorspelt dus beter als economen en bankiers.

En nog mooier. Wat heeft de DNB ondertussen uitgespookt? En waar waren de wijze inspecteurs? Prem was terecht geschokt en diep verontwaardigd. En als Prem geschokt is, dan zijn miljoenen Nederlanders dat ook; zo goedkoop is onze hypocriete geest der Nederlanden.

De gewone burger heeft nu door de DWDD een heel duidelijk beeld gekregen. Een Europees bankentoezicht zal niet gaan werken; het werkt niet eens in ons eigen kleine kikkerlandje.

Sweder vanWijnbergen probeerde dit vergeefs te compenseren met een onbenullige verweerpoging. In de toekomst zal het allemaal beter  gaan. Jan Mulder veegde daar meteen de vloer mee aan.

De hypocriete Eurofielen van de VARA denken dat ze dit allemaal wel kunnen aankaarten zonder nare gevolgen voor de EU, maar feitelijk breken ze het Europese kaartenhuis op onherstelbare wijze af. Ze willen graag een beetje democratisch en objectief zijn, maar ze vergeten dat de heren in Brussel hier helemaal niet blij mee zijn. De Brusselse machthebbers willen dit soort berichtgeving het liefst vandaag nog verbannen.

De Eurofiele socialisten drijven zichzelf nu op tot de extreme vormen van het socialisme; communistische strengheid en gerechtigheid.

Nu de linkse Gutmenschen zelf getroffen en geraakt worden moeten anderen opeens ook lijden, terwijl daarvoor met geld werd gesmeten om de armen ook een stukje van de taart te geven.

In Duitsland hetzelfde effect. De linkse jongens willen de Europese taart eerlijker gaan verdelen met strengere regels en toezicht. Zie daarvoor het artikel hieronder.

……………………………………………………………….

Duitse oppositie dreigt met no-bailout voor Cyprus

De Duitse Sociaaldemocratische oppositiepartij SPD dreigt roet in het eten te gooien voor een bailout van Cyprus. De partij legt strenge eisen op tafel voor Cyprus wil het mee akkoord gaan voor een bailout. Angela Merkel heeft de steun van het SPD nodig om een mogelijke bailout goed te keuren.

Tot nu toe is de SPD steeds mee gegaan in het verhaal van Merkel. Maar de Duitse media hebben van Cyprus een soort Russisch belastingparadijs gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Duitsers terughoudend zijn voor een bailout van Cyprus. En het SPD eist nu forse hervormingen in Cyprus alvorens zij hun fiat geven.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s