Inflatie in een nieuw jasje gestoken.

.

Inflatie houdt je niet tegen. Tegelijkertijd treedt er deflatie op in huizenprijzen en lonen.

In Griekenland raken inflatie en deflatie in een spagaat. Lagere lonen en uitkeringen, terwijl belangrijke gebruiksgoederen en voedsel duurder worden.

Vorig jaar pakweg tien procent koopkrachtverlies voor essenciele producten en diensten. Wat gaat het dit jaar worden.

De economen en het CPB beweren natuurlijk weer gewoon keihard 2 procent en een beetje. Dat staat zo geprogammeerd en dan zal het wel zo zijn.

Uit goldonomic.be

stocks 5 year

Laten we de 5-jarige top van de Dow Jones vieren…maar luister niet naar de liederen van de zeemeerminnen. We hebben valuta-, economische-, politieke- en geopolitieke stormen. Maar op korte termijn zien we mogelijk optimisme in de economie, wanneer wereldwijde aandelenmarkten hun laatste top bereiken [herinner dat de top slechts zal worden gebroken zodra hyperinflatie start en op voorwaarde dat de communicerende financiële vaten de geldstromen in de juiste richting sturen]. De afgelopen jaren was ik erg bullish voor de VS en Britse aandelenmarkten. Vandaag naderen we de voorgaande toppen en raak ik voorzichtig…dat is totdat de hyperinflatie aanvangt! Zie de abonneesectie voor realtime advies!

growth GDP money creationInflatie is meer dan proportionele groei van de geldhoeveelheid. De effecten van elke aanvullend gecreëerde hoeveelheid fiat geld is kleiner en kleiner en op het einde zal het NEGATIEF worden (zoals nu). Als u nog altijd twijfelt over het feit dat we spoedig HYPERINFLATIE zullen zien (hyperinflatoire prijsstijgingen), bent u simpelweg in ONTKENNING en of – voor enige donkere reden – leeft u dan nog altijd in LALA-land…of luistert u nog altijd aandachtig naar – en gelooft u de verhalen van – de mainstream media, die de leugens van de overheden verspreiden!? Als dat het geval is, zou u voor uw eigen bestwil WAKKER MOETEN worden…[de blauwe kaars is de 5-jarige groei van het bruto binnenlands product, de rode kaars de groei in geldhoeveelheid].

Voeg hieraan toe de exponentieel groeiende schuld.

Dit is hoe Obama zijn huishoudbudget loopt:

* jaarlijks gezinsinkomen: $21.700
* Jaarlijkse uitgaven: $38.200
* Nieuwe schulden op creditcard: $16.500
* Uitstaande balans op creditcard: $142.710
* Totale bezuinigingen tot nu toe:$38,50

Voeg hieraan toe de problemen in het Midden-Oosten en in de noord Afrikaanse landen. Deze conflicten lopen meer en meer uit de hand: Syrië, Egypte, Libanon, Mali, Algerije.

In Portugal, Spanje, Griekenland, maar ook in Groot-Brittannië kunnen vele families zich niet langer voedsel voor hun kinderen veroorloven…In de Verenigde Staten leven meer en meer mensen van voedselbonnen.

Duitsland haalt haar nationale goudreserves terug. Duitsers bouwen de beste auto’s ter wereld, hebben de beste technologie. Duitsers herinneren zich nog altijd de Tweede Wereldoorlog en de Weimar Hyperinflatie. Duitsers minimaliseren de problemen die we nu hebben niet en zij weten dat deze problemen niet zullen verdwijnen.

U moet wel doof en blind zijn om niet te zien wat er staat te gebeuren en ik heb geen weinig genade met de mensen die tegen beter weten in nog altijd in ontkenning leven en wiens vermogens zullen worden verwoest. Het is beter voor één dag te stoppen met werken en uw huiswerk op orde te maken, dan om 3 maanden te werken…en te verliezen waar u een geheel leven voor hebt gewerkt! Overheden zijn er niet om u te helpen…maar zullen u legaal kaalplukken, ongeacht uw politieke overtuigingen..

Het fundamentele en technische plaatje is nu in een perfecte positie voor een stijgende goudprijs. De echte goudmarkt is de fysieke goudmarkt en dit is de enige markt die op de lange termijn zal tellen. Niet alleen landen zullen hun fysieke goud in eigen bezit willen, investeerders zullen dit ook willen.

Afgelopen jaar probeerde Van Rompuy ons te laten geloven dat “herstel” om de hoek lag. Vandaag doet Geither hetzelfde. Deze intelligente psychopaten maken me misselijk…verkoop uw goud, zilver, (goud en zilver) aandelen, houd u vermogen in fiat geld, bankdeposito’s, bank gefabriceerde producten, vertrouw fiat geld, uw bankier en uw senator….en verlies ALLES!

Geithner: VS economie dichtbij volledig herstel. WASHINGTON (MarketWatch) – De economie van de VS is dichtbij haar laatste stadium van herstel van de financiële crisis, zei minister van financiën Timothy Geithner donderdag in een interview met de Wall Street Journal. Geithner zei dat Europa achterbleef en zich slechts in het “tweede kwart” van haar herstel bevindt. De minister van financiën, met zijn laatste dag in deze functie op 25 januari, zei dat de economie in de VS er “bemoedigend veerkrachtig uitziet”. “We hebben meer diversiteit in kracht, van energie en high tech tot productie, dan enige andere belangrijke economie. Mensen zouden hierin comfort en optimisme moeten vinden, zei hij. Meer…

Als u spaartegoeden heeft, bent u onderdeel van het SPEL. De heksenjacht is geopend (verwacht vergelijkbare acties over de gehele EU en de VS). Het nieuwe belasting regime volgt de fiscale amnestie van Spanje. Onder de amnestie, die 30 november 2012 eindigde, moesten belastbare ingezetene (iedereen die voor meer dan 6 maanden in Spanje verblijft) met niet aangegeven overzeese obligaties en bankdeposito’s  (inclusief vastgoed), deze aangeven en hierover een 10% vlaktaks betalen. Na 31 maart 2013 zal de Spaanse belastingdienst onderzoeken beginnen (op vergelijkbare manier waarop de Italiaanse en Griekse overheden dat doen) om meer ‘ingenieuze manieren’ te vinden om te bepalen waar inwoners hun vermogens aanhouden. Vijf voor twaalf om uw spaartegoeden buiten politiek bereik te stellen…

U moet erkennen dat uw overheid nu een actieve bedreiging is voor uw financiële welzijn en dat u dienovereenkomstig moet handelen, zelfs als dat betekent om uw inzet te verhogen en weg te trekken naar rechtsgebieden waar u wordt verwelkomd als toerist en niet wordt gezien als melkkoe.

Inflatie en hyperinflatie IS het geld printen, NIET een stijging van de prijzen…dat volgt sowieso. Zij die mij beschuldigen dat ik het fout heb met mijn hyperinflatoire voorspellingen, begrijpen simpelweg de definitie van inflatie niet en nog erger, zij blijven de LEUGENS van de overheden geloven.

Creëer inflatie en lieg hierover is het ergste wat men kan doen! Dit is precies wat overheden nu doen en dit gaat ENORM uiteenspatten. Zodra de inflatiegeest uit de fles is, is het onmogelijk de geest terug in de fles te krijgen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s