Ontwaakt de blinde vlek van het socialisme?

.

Vaker gezegd, maar vergeten.

De EU kan veel verbieden en reguleren op een manier die naar de USSR riekt, maar de media op de ouderwetse manier uitschakelen om de EUSSR in stand te houden gaat in deze snelle informatiewereld slechts gedeeltelijk lukken. Beter gezegd; dat gaat ze gewoon niet lukken.

Onze media wil OVERAL over gissen en alles plat lullen om het zeuren tot cultureel erfgoed te verheffen. Daar zijn we aangewend geraakt en dat krijg je er niet een, twee, drie weer uit. Om de EUSSR in stand te houden zal dat toch moeten.

RTL z met zijn vermoedens en het NOS journaal met zijn nationalistische berichtgeving, onze Pauw en Witteman, Nieuwsuur, en de DWDD, onze cabaratiers en de rest van het publieke bestel willen blijven zeuren en gissen over de EU. Brussel zal dit grotendeels moeten afschaffen om het bestaansrecht en de overlevingskansen voor de EU in de hand te houden. Het Brusselse journaal zal grotendeels het NOS journaal gaan vervangen, anders blijven we hangen aan zoiets stompzinnigs als nationaliteit en diens onontwarbare binding met onze oude democratische waarden.

Onze media laat zich nu welliswaar gemakkelijk misleiden en om de tuin leiden door de Eurofielen. Een dagje of een weekje zwijgen, of zelfs maandenlang de werkelijke achtergronden van de EU verzwijgen is mogelijk, maar de moderne media snoer je niet voor langere tijd (en stelselmatig) de mond als problemen ons direct gaan raken in tegenstelling tot voorgaande dictaturen die de media in hun macht hadden.

In een media landschap waar zoveel mogelijkheden tot nieuwe informatie liggen houd je de echte negatieve berichtgeving niet tegen. Op een gegeven moment gaan de Brusselse beslissingen ons keihard raken op alle fronten en dan wil de Nederlandse media hun wijsneuzerigheid en diens ziekelijke bemoeizucht ten toon spreiden ter behaging van haar burgers.

Ons socialisme is tever doorgeschoten in het EU project die onze nationale democratie uitholt. We schuiven dergelijke problemen nu voor ons uit, maar ze komen uiteindelijk op ons bordje te liggen en dan zullen ook de socialisten raar gaan opkijken van het broodje poep dat daar is neergelegd door de Brusselse hofleden.

Recent voorbeeld. De Fransen gaan een beetje ophef maken over de benoeming van Dijsselbloem, terwijl zijn benoeming al zo goed als rond is.

De media wil de slimmerik en de objectieve wijsneus spelen en zegt dat de Fransen dit alleen doen om zo in aanmerking te komen voor een andere functie, die van voorzitter van het bankentoezicht.

Een Brussel en Europa die goed functioneert heeft helemaal geen behoefte aan dit soort journalistieke speculeren. Gewoon je bek houden en volgen. De media wil en moet hun zegje doen en die gaan niet wekenlang hun mond houden. Die willen dag in dag uit de wijsneus spelen.

 

Noch mehr Sozialisten attackieren Brüssel: Europa wird zu zentralistisch

Der schwedische Finanzminister Anders Borg hält nicht viel von einer europäischen Fiskalunion: „Ich glaube nicht an Euro-Bonds, ich glaube nicht an einen Finanzminister für die Eurozone”, zitiert ihn der Telegraph. Außerdem tue man dem Europäischen Projekt keinen Gefallen, wenn man „die Menschen dazu zwingt, Banken-Bailouts in anderen Ländern finanzieren”, so Borg.

[16:00] Die Linken kommen auch schon drauf: Und wann reitet die Des-Troika auch in Österreich und Deutschland ein?

“Mittelfristig (18 Monate bis fünf Jahre) sollten eine weitere haushaltspolitische Koordinierung (einschließlich der Möglichkeit, die Überarbeitung eines einzelstaatlichen Haushalts im Einklang mit den Verpflichtungen auf EU-Ebene zu verlangen) …. zur Untersützung der Umsetzung der aus der vertieften Koordinierung resultierenden politischen Entscheidungen verwirklicht werden.”

Und das geht sehr in die Richtung: Troika für alle. Nicht nur in “Schuldenstaaten” wie Griechenland und anderswo könnten bald Kommissare einreiten, die die Haushalte überwachen und Budgetkürzungen durchsetzen – im Extremfall.

Jetzt kommen auch die EU-gläubigen Salonsozialisten drauf, dass die EU kein Sozialverein ist. Warum sie dennoch der Währungsunion anhängen, bleibt ein Rätsel. Wahrscheinlich haben sie nie den ESM-Vertrag gelesen.TS

Jetzt wird es auch dem Spiegel zu bunt: Political Correctness – Auf dem Weg zur Trottelsprache

Bravo!

[18:45] Der Einzeiler: Jetzt kann man endlich das Gott danken, dass es die Mainstream Presse langsam gemerkt hat.

Ganz politisch korrekt: “das Gott”.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ontwaakt de blinde vlek van het socialisme?

  1. King Billy zegt:

    Voldoende toonaangevende en invloedrijke media die de EU wél kritisch volgen. Helaas moet men dan op zoek gaan naar de buitenlandse MSM, op De Groene’ na. Ook Presseurop met dagelijkse berichtgeving mag in dit verband niet ontbreken.

  2. .
    Ze gaan zich in hun eigen voet schieten met hun hoogmoedige linkse gebral.

    We kunnen rustig gaan slapen, die EUSSR komt er toch niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s