Theo Maassen aangesteld als persoonlijke beveiliging van Wilders.

.

.

Bloggen is meer als persoonlijke therapie.

.

Steeds maar weer meelopen uit angst voor het politieke correcte moet geregeld doorbroken worden om anders denkenden en vrijdenkers een platform te kunnen geven.

.

Een reactie op de Dagelijkse Standaard vond ik wel treffend om hier te plaatsen.

.

Ene Peter Breedveld (VU Amsterdam) vond dus dat PVV’ers moeten worden doodgeschoten (PVV’ers zijn “onze eigen Taliban”). Fatima Elatik (PvdA) wilde PVV’ers Amsterdam uit schoppen. Paul de Leeuw (komiek) werd vrolijk van het idee dat Wilders dood zou zijn ( http://tinyurl.com/4fu4alg ) en wilde PVV’ers deporteren. Oud hoofdcommissaris Joop Riessen wilde ook PVV’ers deporteren. Raoul Heertje (komiek) zou het leuk vinden als Wilders en Verdonk dood zouden vallen “op het moment dat ik ’hup’ zeg”. Ene Dick Pels (socioloog) bekende “fantasieën” te hebben dat Wilders geen beveiliging meer kreeg en zelfmoord zou plegen. Ene Els Iping (PvdA) was het met min of meer met eneAppa eens [“als ik Wilders ooit tegenkom, is ’ie van mij”] dat het niet erg zou zijn als Wilders iets zou overkomen. Ene Staal had alvast herdenkingsmonumenten opgericht alsof Wilders al vermoord was. Maarten van Rossem (VARA) vond PVV’ers “een virus net als de Mexicaanse griep” en “minderwaardige mensen”,Herman van Veen (komiek) vond ze NSB’ers. Ene Geert Mak (Common Purpose http://tinyurl.com/bfavb23 ) ook, en werd “kotsmisselijk” dat CDA en VVD met de PVV in zee ging. De NPO zond een filmpje uit waarin Wilders werd neergeschoten. Ene Soeterbroek (Joop) liet in een tekeningetje PVV’ers uit de lucht schieten. Ene Lodewijk Asscher (PvdA) verwenste Wilders naar Antartica (lees: Siberië) en ene Maessen (komiek, VARA) suggereert dat Wilders een spuitje moet krijgen (enz., enz., enz.)

Deze zichzelf moreel verheven achtende lieden (Herman van Veen: “ik weet wat het is om niet te mogen zeggen wat je denkt en vindt”:) zien andersdenkenden dus als een soort minderwaardige mensen die weggewerkt moeten worden. Welnu, dat vonden hun collega-socialisten van weleer dus ook (sovjets, nazis, maoïsten, khmer rouge en dergelijke).

“Wat is dat toch met die socialisten?,” schreef Michiel Mans over dit soort lieden, “Keer op keer zingen ze eerst in de stijl van vrijheid, gelijkheid en broederschapen keer op keer ontpoppen ze zich weer als tirannen die deze vrijheid, gelijkheid en broederschap uitsluitend reserveren voor gelijkdenkenden”.http://tinyurl.com/b8d6kz7

En zo is het. Misschien kunnen ze ook niet anders.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Theo Maassen aangesteld als persoonlijke beveiliging van Wilders.

  1. sven zegt:

    Dit is ook de reden, dat ik een PVV stemmer ben gebleven. Met trots.

    Dat misplaatste ” correcte ” denken van die lui, doe je niets aan. Maar ik vind het inderdaad zéér belangrijk dat er tegengeluid komt in de media.

    Ik denk dat de PVV weer veel aanhang heeft als de economische situatie uitzichtloos lijkt te worden.

  2. joost tibosch sr zegt:

    Over duur bewaakte tirannen gesproken, die op hun eentje partij zijn en die anderen het licht in de ogen niet gunnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s