Theo Maassen wil Persoonsbeveiliging van Geert Wilders overnemen.

.

.

Persoonsbeveiliging voor Theo Maassen tegen 1 miljoen kwade Nederlanders?

.

Het scheelde niet veel of Theo Maassen loofde een beloning uit voor het laten verdwijnen van Wilders.

.

Het mag en moet en zal niet gebeuren, maar mocht Wilders door gebrek aan pesoonsbeveiliging gewond raken (want het goede zal zegevieren) dan is Theo Maasen zelf de klos.

.

Theo Maassen ging gisteravond weer veel tever in zijn conference met uitspraken over Wilders. De beveiliging van Wilders vond hij overbodig en weggegooid geld.

.

1 miljoen Nederlanders waren slechts domme eencelligen en werden gelijk gesteld aan fascisten. Ze kregen de waarschuwing dat ze later alsnog gepakt en veroordeeld zouden worden als later bekend werd gemaakt dat je op de PVV had gestemd. A la Bernard maar dan keer één miljoen.

.

Arme Theo begrijpt niet dat hij zelf later te boek zal staan als landverrader en pensioen/spaargeld verrader. Grieken die straks meedelen in de Nederlandse pensioenen liggen in het verschiet en dat is toch vreselijk grappig en hilarisch!

.

In zijn eigen conference beklaagde hij zich vertwijfeld over het gebrek aan een gezamelijk doel en saamhorigheid in Nederland. Ja, gebrek aan nationaliteit en eensgezindheid leek onze Theo bijna wanhopig te maken en bekende onbewust zijn pro-PVV gevoelens. Hij verweet politici wederom gebrek aan durf voor het andere alternatief. Het Groot Europese rijk als een tweede USA.

.

Ik herinner me opeens dat Maassen dat al eens eerder had verkondigd. Laffe politici die inspeelden op bangmakerij en niet ronduit kozen voor de grote EU.

.

Maassen is zelf de grootste lafaard, omdat er een wereld aan grappen open ligt voor zijn Eurofiele gevoelens en multicultureel Europa. Berlusconi als Minister president van Europa of Rutte als minister van Cultuur voor heel Europa vormt aanleiding genoeg voor vele grappen en grollen.  Nee, de laffe Maassen wil overal zijn vingers aan branden, maar hier toont hij zich weer de bangerik die kiest voor links graaien en paaien.

.

Ter aanvulling;

.

Uit de dagelijkse standaard.nl

Geplaast door Tim Engelbart

.

Nee Theo Maassen, we heffen de beveiliging van Wilders niet op

.

Geplaatst door Tim Engelbart op 30 december, 2012 – 15:15
.

De vrijheid van meningsuiting werkt twee kanten op: naar jezelf, maar zeker ook richting andersdenkenden.

.

Toen redacteur Sven Albachsven op de kop af een jaar geleden in z’n afscheidscolumn voor DDS aandacht vroeg voor de persoonsbeveiliging van PVV-leider Geert Wilders, gaf hij aan één ding met grote vrezen tegemoet te zien:

Zorgwekkend is dat we in de toekomst ongetwijfeld het debat krijgen tot wanneer de Nederlandse staat moet opdraaien voor de kosten van Wilders’ beveiliging. Die discussie is destijds immers ook over Ayaan Hirsi Ali gevoerd, en we weten allemaal hoe die discussie is afgelopen. Tegenstanders zullen onder andere gaan zeggen dat Wilders al die bedreigingen toch ook wel enigszins aan zichzelf te wijten heeft (zie Theo van Gogh). De absurditeit van dit ‘eigen schuld-argument’ is echter evident.

Vanzelfsprekend hoop ik dat deze discussie pas in de verre toekomst zal plaatsvinden of, nog beter, dat ‘ie helemaal niet hoeft worden gevoerd omdat de dreiging daadwerkelijk ophoud te bestaan. Dat Geert Wilders dus gewoon op de zaterdag z’n boodschapjes kan doen bij de Albert Heijn, zonder dat hij wordt omringd door één of meerdere mannen met oortjes in. Helaas lijkt de eerste optie dichterbij dan optie twee. Schandalig en spijtig tegelijk, maar o zo waar.

Schandalig en spijtig is het, inderdaad, maar het moment lijkt gearriveerd. Cabaretier Theo Maassen opende deze discussie gisteravond door in z’n (uiteraard door de VARA uitgezonden) theatershow te pleiten voor het stoppen van de beveiliging van Geert Wilders. Waarom? Zodat de PVV-leider eens gaat “nadenken voordat hij wat zegt.” De bewegende beelden ziet u hier.

Waar zal ik eens beginnen? Ten eerste getuigt zo’n uitspraak van een gigantische zelfoverschatting. Dat blonde Geert niet tot dezelfde conclusies komt als Theo Maassen betekent niet dat de PVV-baas niet heeft nagedacht. De werkelijkheid is diffuus, verschillende standpunten kunnen worden ingenomen: het is wel heel dom om te beweren dat iemand die de feiten anders interpreteert dan jij gelijk niet meer “heeft nagedacht.”

Daarnaast vraag ik me af hoe Maassen gereageerd zou hebben als niet Wilders, maar Diederik Samsom persoonsbeveiliging had gehad. Zou hij dan nog steeds vinden dat Samsom te ver was gegaan met beledigende uitspraken over rijke mensen? Dat Samsom niet had mogen spreken van “rechts rotbeleid”? Dat de PvdA-leider maar gewoon mocht worden overgeleverd aan z’n potentiële moordenaars? Ergens heb ik het idee dat de Eindhovense paljas dat allemaal niet gezegd zou hebben. Het komt Maassen namelijk wel goed uit als Wilders uit de weg wordt geruimd. Hij is iemand met diens politieke ideeën liever kwijt dan rijk. Zoniet goedschiks, door wat flauwe grapjes te maken, dan maar kwaadschiks, met grof geweld.

Het is een prima illustratie van het denken over de vrijheid van meningsuiting bij mensen als Theo Maassen. Dat zijzelf alles mogen zeggen is prachtig, maar als mensen er ten opzichte van zichzelf al te afwijkende meningen op nahouden, is de gerechtigheid van de loop van het geweer goed genoeg. Een angstaanjagende gedachte, eigenlijk.

.

Een reactie van reaguurder op de DDS.

.

Theo Maassen toont hiermee zijn ware gezicht. Het gezicht van een fascist.

Maar u allen bent toch ook niet die andere ozo leuke linksmensch vergeten? U weet wel, Paul de Leeuw.

Die zong in zijn liedje toch:

Ik ben zo blij, zo blij dat Wilders dood is…..

En daar komen dit soort opruiers, ophitsers en eigenlijk medeschuldigen aan poging tot moord gewoon mee weg.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Theo Maassen wil Persoonsbeveiliging van Geert Wilders overnemen.

  1. nescio zegt:

    Een caberatier zegt per defenitie niet wat HIJ denkt maar probeert met provocerende uitspraken een ander aan het denken te zetten.Waar is overigens de “rechtse” caberatier?
    En voor welke omroep mag hij zijn zegje doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s