Nieuwe EU koers: Geen stimulatie, maar Europa kapot bezuinigen.

.

 

Het is nog niet helemaal doorgedrongen tot de MSM en de gewone burger, maar de stimulatie waar de linkse mensen zo hun hoop op gevestigd hadden is ver te zoeken en is niet meer binnen afzienbare tijd te verwachten.

.

Onopvallend zijn de meeste Eurofielen tot berusting gekomen en gaan nu vol voor het kapotbezuinigen van de Europese economie.

Het Brusselse doel heiligt de middelen. 

.

Meest belangrijke wending is die van de Hollande partij en de PVDA. Deze partijen wilden ruimere begrotingen in de EU gaan afdwingen en meer stimulatie. Ze riepen bijna moord en brand voor nieuwe stimuleringen in de economie.

.

Nu blijken deze partijen nog erger als de rechtse partijen!

.

Samson bekend zelfs in een intervieuw dat hij telleurgesteld is in het nieuwe kabinet en vooral over het afketsen van de inkomensafhankelijke zorgpremie, want dit is slechts de eerste van de tien zware bezuinigingen die nog op de plank liggen!

Het hoogst haalbare stimulatiedoel blijft ondertussen wel voortbestaan. Het omtoveren van de ECB tot een soort FED om alles te socialiseren tot een communistische EUSSR die ons zal bevrijden van de bezuinigingen. Onder deze paraplu van hoop worden de EU onderdanen de komende jaren naar de slachtbank van de Brusselse dictatuur geleid, waar de democratie definitief wordt onthoofd.

.

De Russisch/Brusselse ECB als FED komt dus alleen wat later dan eerder gepland; na de bankenunie en politieke unie. De weerstand van Duitsland om dit eerder in te voeren bleek te groot en de FED faalt momenteel. Daarbovenop drijft de angst voor hogere rente op Europese staatsaandelen. De EU is immers geen wereldreservemunt en ze kan die status alleen benaderen met Eurobonds onder leiding van een politieke/banken unie.

Bij de Eurofielen in Brussel is deze vurige wens tot stimulatie tot rust gekomen. Vandaag zichtbaar bij Eurofiel Eppink bij Business Class. Hij gaf de nieuwe hoop aan: Geen stimulering, maar wachten tot de BRIC landen ons uit het slop trekken en onze export aanzwengelen.

Wat een zotheid. De Eurofiele hoop wordt nu gericht op de BRIC landen. Ze gaan de EU kapotbezuinigen totdat de BRIC landen ons uit het slop halen met nieuwe importen.

.

Het is nog niet helemaal tot de burgers en de media doorgedrongen, maar als ze het doorkrijgen dan vraag ik me af in hoeverre dit excuus houdbaar is.

.

Deze wending en vooral berusting is cruciaal en zeer onverwacht, want velen hadden dit niet kunnen vermoeden. Mogelijk bij mensen als Hollande en Samson ook niet. Ze zijn aangestoken door het van Rompuy virus en het tegengif van de Duitsers. Ze lopen nu high en blind van hoogmoed verder en sussen de burger met valse beloften dat de crisis overwonnen is.

Dus; de wending en de hoop naar nieuwe stimuleringspakketen op de korte duur, kunnen we nu grotendeels afschrijven. Af en toe wat ruimhartig plakwerk voor de banken en de overheden, maar de gewone man en de middenklasse moeten gaan bloeden. 

In de koppositie van kapotbezuinigen zit Griekenland, waar de Brusselse Eurofielen gaan proberen de macht over te nemen en waar men zal afwijken van de no-stimulatie tactiek, want de Grieken worden natuurlijk wel beloond met stimulatie als ze de volledige macht overdragen aan Brussel. 

De grote vraag is: Wat gaat de bevolking de komende maanden denken?

.

Wat gaat er in de linkse geesten veranderen als we merken dat de PVDA en D66 nog erger zijn als de rechtse partijen?

.

Wat staat ons te wachten als we er echt achter komen dat de huidige politiek ons nog jarenlang gaan kapotbezuinigen om Brussel tot Europese hoofdstad te bevorderen.

.

Wat als de Grieken gaan merken dat ze van Noord Europa nog minder hoeven te verwachten? Want die rijke landen gaan zichzelf nu ook kapot bezuinigen. Daar hebben die Grieken helemaal geen rekening mee gehouden en moeten nu dus ook hun hoop gaan richten op de BRIC landen.

.

Wat doen we als ons gezonde verstand echt weer naar boven komt drijven?

.

Wat als…

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s