MSM leugens draaien weer op volle toeren.

.

 

MSM draait ons weer een rad voor de ogen.

.

EU sieht Höhepunkt der Euro-Krise überschritten

Krise beendet. Die sind ja noch besser als Dr.Göbbels

Alles Notlügen, um seinen Job behalten zu können.

.

René Tissen is in vorm en roeit dwars tegen de MSM in.

.

Onderhuids is er niks veranderd en de stappen van de EU zijn kinderspel en lossen nauwelijks iets op. 

.

De beursjongens willen hun eindejaars bonus veilig stellen (waardoor de beurs stijgt) en de hoge heren in de vorm van managers en CEO’s hebben op de volle breedte hun lonen verhoogd, terwijl de burger was beloofd dat het afgelopen zou zijn met deze ranzige zelfverrijking. Ze hebben wel heel braaf hun bedrijven uitgedund en veel mensen ontslagen. Voor dit harde werken hebben ze zichzelf (natuurlijk) weer rijkelijk beloond. 

.

Artikel Tissen.

.

Door de tijdelijke redding van Griekenland van het onmiddellijke faillissement lijkt de eurocrisis even zijn acute karakter te hebben verloren. Maar onderhuids ettert de schuldenproblematiek gewoon door en wel overal. Het slechte nieuws over Europa blijft maar komen en dat is slecht nieuws. De ene dag is het Spanje dat moet melden dat er op alle fronten tegenvallers zijn, de andere dag is het roversnest Cyprus aan de beurt om een greep in de Europese kas te willen doen. Om van Griekenland maar niet te spreken. Daar is geen enkel probleem opgelost en dat komt omdat het beleid van schuld op schuld stapelen van Europa met behulp van ongedekte cheques niet werkt. Maar het is wel officieel beleid.

OOIT WAS ER DE ‘FIREWALL’

Nog slechts anderhalf jaar geleden wilde Europa een financiële brandgang van enorme lengte en hoogte rondom Griekenland aanleggen om zodoende te voorkomen dat Spanje en Italië besmet zouden raken. Nu is zelfs Frankrijk besmet, alleen duurt het nog even voordat de schuldenkwestie ook daar niet meer in de hand te houden is en president Hollande open kaart zal moeten spelen. Uiteindelijk zal hij met de billen bloot moeten over de verhouding tussen de werkelijke -in plaats van de gerapporteerde- schulden van zijn land en het echte –in plaats van gedroomde- vermogen van Frankrijk om die schulden terug te kunnen betalen, of tenminste te kunnen blijven herfinancieren. Het beleid van de lidstaten -alle lidstaten- is niet gericht op het eerlijk representeren van de staatshuishouding. Zoveel mogelijk schulden wegpoetsen en wel net zo lang totdat het niet meer gaat. Lees meer op RTLZ.

 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s