Cultuur in de uitverkoop. Fox mag eredivisie live overnemen.13 jaar lang.

.

.

De clubs en de KNVB hebben zich verlaagd tot het niveau van de spelers.

.

De voetballende Managers die het grote geld boven het club belang stellen kunnen nu terugwijzen naar de KNVB en de clubs. Ze zijn geen haar beter. 

.

Voor geld is alles te koop; cultureel belang, landsbelang en lokaal belang. Het oubollige behang moeten wijken voor het grote geld van het globale behang.

.

Nederland heeft haar grootste bedrijven al grotendeels verkocht (TNT komt daar binnenkort bij) voor het globale behang en neemt nu de stap om haar cultuur belangen te verkopen aan de hoogste bieder.

.

StudioSport met het bord op schoot en de begeleidende tatatataatataaa tatatatataa jingle is ingeburgerd en zit vastgeroest in de genen van de Nederlandse sportcultuur. Een eerder poging van John de Mol om dit cultuurverschijnsel in een nieuw jasje te steken en op een andere tijd te programmeren is grandioos mislukt. 

.

Rutte verkoopt ondertussen Nederland aan Brussel en schandknaapje Samson kijkt sociaal bewogen toe.

.

“>Mediamagnaat Rupert Murdoch

De oude snoeper slaat weer toe.

Bekijk de foto nog eens nader.

Fox mag Eredivisie Live overnemen

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft er mee ingestemd dat het Amerikaanse televisienetwerk Fox een meerderheidsbelang neemt in Eredivisie Live. Dit bevestigden alle betrokken partijen vanochtend.

In augustus maakte het bedrijf van mediatycoon Rupert Murdoch bekend een aandeel van 51 procent te verwerven in Eredivisie Media & Marketing (EMM). Met de goedkeuring van de NMa zijn nu de uitzendrechten van de eredivisie voor 13 jaar van Fox. Geruchten stellen dat hier een bedrag van een miljard euro mee gemoeid. De 18 clubs en de KNVB gingen al eerder akkoord met het bod.

Alex Tielbeke, directeur van EM, is verheugd: “Door de lokale en internationale ervaring van Fox te combineren met onze eigen tv-zender worden we in staat gesteld de fans optimaal en met hoge kwaliteit te bedienen en het succes van Eredivisie Live verder uit te bouwen.”

Mogelijk worden de samenvattingen van Eredivisie Live al vanaf 2014 op zender Fox uitgezonden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s