De grootste bankroof in de geschiedenis.

.

.

Twee onbekende schrijvers (totaal onbekend) geven een boek uit bij een nietszeggende uitgeverij, maar staan hier wel mee in de bestseller lijst van de financiele wereld.

.

Dat is een zorgwekkende ontwikkeling voor de politici en de bankiers die baantjes en belangen uitruilen en. Ze zijn niet gebaat bij monetaire kennis van haar burgers.

.

In de toekomst kun je nauwelijks kijken, maar de geschiedenis geeft vele voorbeelden van geldsystemen die niet kapot konden gaan en vervolgens binnen vier uur waardeloos werden.

.

De Duitsers worden via een dergelijk lullig boekje in kennis gesteld van de geschiedenis van geld. Op onze universiteiten wordt dat zoveel mogelijk ontweken en genegeerd. Stel je voor dat mensen op andere gedachten zouden komen!

.

Het boekje is vooral sterk (luisterend naar het intervieuw) omdat ze duidelijk aangeven dat onroerendgoed met schuld zeer gevaarlijk is. Iets wat Mark Faber en Jim Rogers niet zullen zeggen. Uit de geschiedenis blijkt dat de hypotheek schuld door hoge inflatie niet kwijtgescholden wordt. De hypotheek wordt later gewoon omgezet in een nieuwe lening. De overheid zal zichzelf en andere grote banken en bedrijven wel ontschulden in geval van hyperinflatie. De burgers worden zoveel mogelijk tot pineut gepromoveerd.

.

RottMeyer: Interview – Der größte Raubzug der Geschichte

“Der größte Raubzug der Geschichte – warum die Fleißigen immer ärmer werden und die Reichen immer reicher” – ist ein Buch, dass es in den Bestsellerlisten in Bezug auf Finanzmärkte weit nach oben geschafft hat. Die Autoren Matthias Weik und Marc Friedrich zeigen anhand der letzten Jahre die Ursachen der sogenannten “Finanzkrise” schonungslos auf, welche schon früher gelegt wurden, aber jetzt erst richtig zur Geltung gekommen sind. Der Blick in die kommenden Jahre verheißt nichts Gutes…

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De grootste bankroof in de geschiedenis.

  1. Snel zegt:

    Is dat boekje ook in het Nederlands te bestellen en bij wie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s