Pussy Riot 2; Naakte vrouwen bestormen IKEA in Hamburg.

.

.

Grotesk staaltje van censuur, want de mainstream media pikt deze ludieke actie bewust niet op. 

.

Waarom groteske censuur? Dit is -normalerwijze- koren op de molen van de sensatiezuchtige media.

.

Maar in dit geval (toevallig) niet.

.

.

Protest tegen dhimmitude: Naakte vrouwen bestormen IKEA in Hamburg

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Ik berichtte enkele weken geleden over het aanpappen bij oliemoslims door de meubelgigant IKEA. Men heeft plaatjes van vrouwen uit de catalogus weg geretoucheerd om in het gevlij van de moslims te komen.

Nu besloten enkele moedige, onverschrokken vrouwen uit de Oekraïne om een protestactie tegen OKEA te organiseren. En ja hoor! Die media, die onlangs nog schuimbekkend van woede over het “heldhaftige verzet” van de Russische Pussy Riot en over de “politieke onrechtvaardigheid” in Rusland berichtten,draaien nu als een kat om de hete brij heen wat betreft deze protestactie. Men bericht nauwelijks over de actie van deze Oekraïense Femen-activisten en foto´s zijn nauwelijks te vinden.

Femen-activisten bestormen IKEA-filiaal.

Protest tussen Billy en Expedit: In Hamburg hebben activisten van Femen een IKEA-filiaal bestormd en “oben ohne” voor vrouwenrechten geprotesteerd. De reden: Een IKEA-catalogus in Saoedi-Arabië.

In een filiaal van de Zweedse meubelgigant IKEA in Hamburg hebben activisten “oben ohne” geprotesteerd. De leden van de uit de Oekraïne afkomstige groep “Femen” keerden zich met ontblote en in de kleuren van de Duitse vlag beschilderde borsten tegen het gedrag van IKEA in Saoedi-Arabië. In de catalogus daar werden op de foto´s alle vrouwen weg geretoucheerd. IKEA onderzoekt naar eigen zeggen vanaf begin oktober de zaak.

“Allah heeft mij zichtbaar geschapen” en “Jullie kunnen ons uit de catalogus weghalen, maar nooit uit de realiteit”, stond er op de protestborden die de activisten op de afdeling zitmeubelen omhoog hielden. De Femen-beweging is oorspronkelijk afkomstig uit de Oekraïne. De organisatie stelt prostitutie, sekstoerisme en de seksuele intimidatie van vrouwen aan de kaak.

N-24

Je kunt je voorstellen dat de Duitse feministen, de linkse politieke wachters over het feminisme, veel liever op deze “Femen-activisten” zouden inslaan om er iedere lust tot provocatie van de islam met geweld uit te slaan i.p.v. zelf in opstand te komen en mee te doen, wat hun taak zou zijn.

Ja, we houden van de Oekraïense vrouwen als ze protesteren. Maar kunnen ze niet beter tegen hun dictator daar protesteren i.p.v. naar Duitsland te komen en ons te storen in onze genotvolle, masochistische onderwerping aan de lieve, heerszuchtige moslimvrienden?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/25/prostest-gegen-dhimmitum-nackte-frauen-sturmen-ikea-in-hamburg/

Auteur: Kybeline

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s