EU: Spanjaard buig uw hoofd en laat uw trots varen.

.

De Bundesbank staat zelfs garant voor spelers uit de Spaanse voetbalcompetitie om daarmee de Duitse manschaften te verslaan. Dat ligt niet lekker bij de voetbalgekke Merkel.

.

Nu is het tijd voor Spanje om de echte Eurofiele gevoelens te laten stromen.

.

Duitsland weet dat als het er echt op aankomt, de PIGGS politici slechts moeizaam toegeven en uiteindelijk te weinig tot niet.

.

De Eurofielen (en Klaas Knot) gaan ervan uit dat dit in het begin moeilijk zal zijn en veel weerstand zal opwekken, maar uiteindelijk zal het allemaal gemakkelijker gaan.

.

Onzin; de PIGGS landen willen bail-outs, meer geld lenen en meer garantie’s en slecht mondjesmaat willen ze hun soevereiniteit opgeven. Beter gezegd; niet opgeven.

.

Brussel en de EU zijn ook voor de PIGGS politici een soort wensdroom en als het echt hard gemaakt moet worden, dan krabbelen ze weer terug. Nationaal belang zal altijd groter en sterker blijken te zijn, want het stemvee bepaalt de plek van die politici in  de nationale politiek.

.

Filosoferen, plannetjes smeden en dromen over de EU vindt de linkse burger ook leuk, maar als de dromen waar gemaakt moeten (net zoiets als gaan wonen in een moslimwijk) dan is de zin en de lol er snel vanaf en komt het volk in opstand.

.

Merkel: Es darf keinen Schuldenerlass für Spanien geben

Spanien kommt jetzt unter Druck. Sollte die Regierung kein Geld aus dem ESM zur rückwirkenden Bankenrettung bekommen, droht ein weiterer Anstieg der Verschuldung und zwingt zu weiteren Sparmassnahmen.TS

.

Afbeeldingen van bart soepnel NTR

– Afbeeldingen melden

  • 1 dag geleden
  • 2 uur geleden

 

Thierry Baudet

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s