Nobelprijs voor de vrede naar de EU.

.

.

Farce of manipulatie?

De nobelprijs is een bewijs van onkunde.

.

Nobelprijs voor de vrede naar de EU: terecht

Geplaatst door Joost Niemoller op 12 oktober, 2012 – 11:31
Uit De dagelijksestandaard.nl

Ze worden met het jaar gekker, daar in Oslo.

Ronald Reagan maakte een einde aan de Koude Oorlog. Voor hem geen Nobelprijs voor de vrede. Obama kreeg de Nobelprijs voor de vrede om het simpele feit dat hij de verkiezingen had gewonnen. Vervolgens liet hij het Midden Oosten ontploffen. Daarmee is eigenlijk alles over die prijs wel gezegd. Het is een politieke prijs, die gegeven wordt voor elk links-pacifistisch ideaal, en die nooit gegeven wordt aan iemand die daadwerkelijk zijn nek uitstak om de vrede te bevechten. Wie hem ook kreeg: Jimmy Carter! De man die de Iraanse oorlogsmacht mogelijk maakte. Winston Churchill, die met oneindige inspanning Hitler bevocht kreeg na de oorlog de Nobelprijs voor de… literatuur.

Na de Tweede Wereldoorlog ging de Nobelprijs voor de vrede naar geen enkele wereldleider die het nazisme had bevochten, maar ging die naar… Cordell Hull, de Amerikaanse minister die een belangrijke bijdrage leverde aan de oprichting van de Verenigde Naties. U weet wel, Cordell Hull. er gaat geen dag voorbij of we denken aan hem.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het is dus een grote schande als je de Nobelprijs voor de vrede krijgt. En daarom is het volkomen terecht dat hij dit jaar is uitgedeeld aan de EU. De EU, u weet wel, die de nazi idealen over een groot verenigd Europa deelt. De EU die een einde maakte aan de Europese democratiën die na eeuwen zijn opgebouwd. De EU die in landen als Griekenland en Hongarije heeft geleid tot een opleving van het nazisme. De EU die met zijn open grenzen politiek actief bijdraagt aan een massale immigrantie van kansarmen die de Europese beschaving ondergraven en vroeg of laat tot burgeroorlogen zal leiden. De EU die de kwade krachten in de Palestijnse gebieden actief ondersteunt.

De EU, vooral, die een einde maakte aan het meest succesvolle model dat een ongekende welvaart in de hele wereld veroorzaakt: De Europese natiestaat.

Een organisatie die zoveel onheil veroorzaakt, die heeft deze schandelijke Nobelprijs voor de vrede meer dan verdiend.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Nobelprijs voor de vrede naar de EU.

 1. Farce én manipulatie. Zoals je al terecht opmerkte krijgen oorlogsmisdadigers ze wel. Mensen zoals Ghandi zullen ze nooit krijgen.

  Daarnaast wat bedoelt men met dat de EU een nobelprijs krijgt voor ‘zes decennia vrede en verzoening in Europa’?? Hoezo zes decennia vrede? Zijn ze al die oorlogen erna nu al vergeten?

 2. rikusr zegt:

  Geeft me een fijn gevoel dat ik eindelijk Nobelprijs winnaar ben

 3. Snel zegt:

  Chapeau!!!!!!

 4. klaasdevries zegt:

  Nu de EU op instorten staat, het is al meer dan een jaar geleden dat een europarlementariër me schreef ‘het staat op springen’ (de betreffende had niet door dat ik dat springen zeer positief zag, toen al), moeten we even geintimideerd worden met het idee dat het einde van die EU oorlog zou betekenen.

  Van de(r) Wijk, deskundoloog bij Clingendael, erkend NATO propaganda instituut, zei over de EU, na de verklaring blij te zijn met deze Nobelprijs, over de euro problemen ‘al dan niet veroorzaakt door incompetentie’.
  Benieuwd of hij weer voor een paar maanden een spreekverbod krijgt, dat gebeurde eerder toen hij bij uitzondering iets waars zei.

  Wat het bevechten van het nazisme betreft, het is verwonderlijk dat weinigen weten dat Duitsers de periode 1933 1938 in het algemeen als de gelukkigste van hun leven zagen.
  In drie jaar tijd kon Schacht, dank zij Hitler’s almacht, de werkloosheid opheffen, en voerde Hitler allerlei sociale maatregelen door, zoals het verstrekken van bouwkredieten.

  De Duitse visie op het ontstaan van oorlog wordt uitstekend weergeven in A. von Ribbentrop, ´Deutsch-Englische Geheimverbindungen, Britische Dokumente der Jahre 1938 und 1939 im Lichte des Kriegsschuldfrage’, Tübingen 1967.

  Daarentegen worden de Britse en Russische oorlogsplannen uitstekend weergegeven in Simon Newman, ´March 1939, The British guarantee to Poland, A study in the continuity of British Foreign Policy’, 1976, Oxford en Bogdan Musial, ‘Kampfplatz Deutschland, Stalins Kriegspläne gegen den Westen’, Berlin 2008.

  VS oorlogsvoorbereidingen begonnen op z’n laatst in 1937: Bruce Allen Murphy, ‘The Brandeis/Frankfurter Connection, The Secret Political Activities of Two Supreme Court Justices’, New York, 1983.
  Sol Bloom schrijft precies hetzelfde: Sol Bloom, ‘The Autobiography of Sol Bloom’, New York 1948

  • De geschiedenis zit vol met onwaarheden en er is een groot gebied dat we kunnen heronderzoeken.

   Veel geschiedenis literatuur die afwijkt van de mainstream correctheid zal in de schaduw blijven. Onterecht.

   En mocht je geinteresseerd zijn en bereid tot een shock ervaring.

   Zoek dan naar exposing de holocaust of iets in die trant.

   De echte waarheid is vaak moeilijk naar boven te halen, maar de meest simpele onderzoeken geven aan dat 6 miljoen joden (technisch gezien) teveel zijn om in kampen om te brengen. De meesten zijn persoonlijk met de kruiwagen versleept als je die verslagen leest. En als je dan simpele tijdsberekeningen maakt, dan is 6 miljoen veel te veel. Technische gezien was 1 miljoen aannemelijk. Leuk klusje voor de mythbusters en het zou de hele wereld verbazen.

   Maar goed als dat te veel pijn, ongeloof en weerstand oplevert.Vergeet het dan maar weer snel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s