Wonderzalf voor brandwonden ontdekt.

.

.

Meestal (en jammer genoeg) zijn de resultaten van alternatieve genezing vaak indirect en niet duidelijk aantoonbaar.

.

Maar dit toont een uitzondering.

.

Geest en lichaam moeten eigenlijk nog vrij gemaakt worden voor alternatieve genezing wil het goed kunnen werken en dat is in deze moderne tijd nauwelijks mogelijk. De alternatieve genezing werkt wel, maar echte opzienbare genezingen zijn er (jammergenoeg) te weinig.

.

Hopelijk kan de Boegem zalf daar een kentering in aanbrengen.

.

De zalf kan een drempel vormen voor een nieuw inzicht in de alternatieve geneeswijze, die los staat van de wetenschappelijke doctrines. Vergelijkbaar met de doctrine van het onfeilbare geldsysteem van papier.  

.

Kees Boegem heeft zijn ervaringen van de laatste 20 jaar met
Boegem Balsem in een rapport opgeschreven.

In het rapport staan foto’s afgebeeld van zeer ernstige verbrandingen en het herstel ervan.

Klik hier voor het rapport van september 2010.

Het rapport en de informatie op deze pagina, zijn vooral bedoeld om argumenten aan te reiken voor een besluit tot het uitvoeren van een vergelijkend onderzoek naar de effecten van de reguliere behandeling van ernstige brandwonden en de behandeling met Boegem Balsem. Zie ook de disclaimer op de home-pagina van deze website en de attentie in het tekstblok aan het einde van het rapport zelf.

TNO, Boegem Balsem en Koud Water Koeling
Vergelijkend onderzoek van waterkoeling en Boegem Balsem door TNO nu bijna twintig jaar geleden. De conclusie uit het report V92.549 luidde: “de onmiddelijke behandeling van verbranding door heet water met Boegem Balsem bevordert het uittreden van warmte (toegenomen geleiding van hitte), en laat de plaatselijke doorbloeding van de huid beter intact, dan de behandeling met koud stromend water”.

Boegem Balsem in de media

3 december 2011
In de Telegraaf van 3 december 2011 heeft prof.dr. B. Smalhout een interview met de vader van Cornelius. “Het gaat onwaarschijnlijk goed. Er zijn vrijwel geen littekens meer te zien”.
Klik hier voor de column van prof.dr. Smalhout.

24 september 2010Opnieuw een opmerkelijk resultaat met Boegem Balsem. Een ongelukje bij het open vuur deed moeder Mariëlle en zoon Ravi in het Brandwondencentrum Rotterdam belanden. Toen toepassen van Boegem Balsem niet werd toegestaan, verlieten zij onder protest van de artsen het ziekenhuis. Hoe het hen verder verging, kunt u lezen in het verslag van moeder Mariëlle. Lees haar verhaal.   
10 juli 2010
Het Testteam van de Telegraaf heeft ervaring met Boegem Balsem opgedaan.
Lees het bericht.
12 juni 2010Hoe gaat het met Cornelius ruim een maand na het ongeluk?
Bekijk de interviews bij RTV-Utrecht!
28 mei 2010

Boegem verzoekt minister Klink om vergelijkend onderzoek te doen

Kees Boegem verzoekt minister Klink per brief initiatief te nemen tot het uitvoeren van een vergelijkend onderzoek naar de effecten van de reguliere brandwondenbehandeling en de behandeling met Boegem Balsem.

De directe aanleiding is het opmerkelijke herstel van de ernstige brandwonden van een 10-jarige jongen nadat zijn vader hem behandelde met Boegem Balsem.
Lees de brief aan minister Klink.

mei 2010Cornelius, een 10-jarige jongen uit Bunschoten liep derdegraads brandwonden op en werd door zijn vader direct behandeld met Boegem Balsem. Hieronder een overzicht van de hierover verschenen publiciteit.   
tekst uit de “De Gooi en Eemlander” van 19 mei 2010:

Kees Boegem hoopt dat er eindelijk onderzoek komt

HILVERSUM – “Het mooie was, dat die jongen gelijk in de zalf is gezet”, zegt Kees Boegem. “Dat heeft een boel ellende voorkomen. Maar meestal worden zulke gewonden dezelfde dag nog geopereerd. Dat gebeurt in alle drie de brandwondenziekenhuizen.” De Hilversummer haalde in de jaren negentig landelijk de publiciteit door zichzelf en anderen op televisie moedwillig met kokend water te begieten, om de goede werking van de zalf aan te tonen.

In 2005 werd het als medisch hulpmiddel geregistreerd. Al wordt zijn methode door de ziekenhuizen sterk bekritiseerd en is Boegem wel eens een kwakzalver genoemd.
“Ach, ze verdienen een boel geld met hun werk. Het is een klein wereldje, waar ik niet tegenop kan. Er is geen objectieve organisatie die mijn methode wil vergelijken met wat nu in ziekenhuizen gebeurt. Misschien dat het ministerie daar nu aanleiding toe ziet. Het zou mooi zijn, twintig jaar nadat ik die zalf heb ontwikkeld. Je zou willen dat elke politie- en brandweerwagen die zalf standaard in de wagen heeft en dat ook ziekenhuizen het toepassen. Ja, ik weet dat bijvoorbeeld Hilversumse brandweerlieden het zelf gebruiken, maar dat is natuurlijk niet officieel.”

Lees een artikel uit de Amersfoortse Courant van 7 juni 2010
Lees een interview met de hr. Koelewijn, Gooi- en Eemlander van 29 mei 2010 
Bekijk het interview van 29 mei met de hr. Koelewijn op de site van de Gooi- en Eemlander
Lees het artikel uit de Gooi- en Eemlander van 26 mei 2010
Lees het artikel uit de Bunschoter van 21 mei 2010 

Lees het volledige artikel uit de “Gooi- en Eemlander” van 19 mei 2010 
Lees het artikel over genezing met Boegem Balsem in Amersfoortse Courant van 15 mei 2010
Lees het artikel over de genezing met Boegem Balsem in “de Bunschoter” van 14 mei 2010

Uit: Libelle nr 7 – 2006Wonderbalsem
Ik wil de lezeressen graag laten weten dat mijn man zo geholpen is met het brandwondengeneesmiddel Boegem Balsem. Mijn man had na chemokuren en bestralingen ontzettend veel jeuk en geen een voorgeschreven crème of zalf hielp daartegen. Ik kwam op het idee Boegem Balsem uit te proberen. Op de crème stond een telefoonnummer voor informatie en Kees Boegem zelf gaf advies hoe ik de balsem moest gebruiken. Het heeft ontzettend goed geholpen! Mijn man kan weer slapen en is eindelijk verlost van die ondraaglijke jeuk. Ik vind het jammer dat dit inmiddels erkende geneesmiddel nog niet de bekendheid heeft dat het verdient.
Leanne Mol

Op 25 oktober 1996 kreeg een meisje van 18 jaar onder toeziend oog van vertegen- woordigers van de media kokend water over haar been.Hiermee wilde zij aantonen dat door het gebruik van Boegem Balsem ernstige brandwonden veroorzaakt door kokend water voorkomen kunnen worden.Een half uur na het aanbrengen van Boegem Balsem was de pijn geheel verdwenen.

Op 8 november 1996 was er slechts licht kleurverschil te zien door het vervellen van de opperhuid. Op 2 maart 1998 werd de laatste foto genomen om aan te tonen dat er niet alsnog littekenweefsel was ontstaan.
Begin jaren 90In de ontwikkelingsfase van de Boegem Balsem heeft Kees Boegem zelf meerdere malen zijn huid verbrand om de balsem te testen.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s