PVDA wensen infiltreren in Europa.

.

.

Niet sparen, maar landen en mensen helpen met meer geld.

.

Waarom sparen als je gewoon op een knop kan drukken?

.

Het geld stroomt kolkend en gistend uit de gokkast van de Centrale Banken om alle Eurolanden met liefde en geld te overstelpen.

.

Op korte termijn werkt het en als het geld op is, gaan we weer verder met nieuwe schulden maken.

.

Sparen doen we later.

.

De Baghwan liefde of de PVDA liefde?

.

Europa love of de USSR love? 

.

Nederland heeft het eigenlijk al moeilijk genoeg om de 8 procent verlies op de Nederlandse huizenmarkt te compenseren en op te vangen. Huizen zijn meestal als pinautomaat gebruikt en als beleggingsobject. Streng sparen om het Nederlandse huishoudboekje weer in orde te krijgen is al moeilijk genoeg, een jarenlange uitdaging.

.

Nu gaat de EU (en de provincie Nederland) proberen de verliezen van de Spaanse huizenmarkt te compenseren (ofwel dweilen met de kraan open) en als dat weer in evenwicht is gebracht (en tevens in heel Europa) dan gaan we weer groeien en gebruiken we de winst van de gestegen huizenprijzen weer voor alles en nog wat. Als onderpand voor een belegging, als onderpand voor een lening. Als onderpand voor alles wat de economische groei bevordert.

.

De economen en politici lijden aan de perverse gedachte dat de verliezen op de huizenmarkt weer in evenwicht komen en weer verder zullen stijgen. Deze natte droom is een illusie, want de huizenmarkt zal (wereldwijd) nog veel verder dalen. We kunnen niet meer terug naar de droom van een huis die elke dag in waarde stijgt om de economische te stimuleren. Deze simpele domheid regeerde op vele fronten. We kunnen wel terug naar de gouden droom van een gulden. 

.

In Australie zijn ze helemaal door het dolle heen en stijgen de huizenprijzen nog maniakaal. Een schuur met een deur en raam wordt voor een miljoen verkocht, want het lijkt op een huis waar je in kan wonen. Dat is voldoende bewijs voor de investering. Voldoende om als economische waarde in het monopoly spel te fungeren.

.

.

Spanischer Poker: Schäubles Geheimplan: 40 Milliarden Euro für Spanien – ohne Auflagen

Spanien und die EU wollen 40 Milliarden Euro von der Bankenrettung auf die Staatsrettung umleiten. Damit käme Spanien als erstes Land in den Genuss eines Bailouts ohne Bedingungen. In Europa fragt man sich, welche Rolle Bundesfinanzminister Wolfgang Schäuble bei dem Deal spielt: Schließlich war er es, der vor Monaten gefordert hatte, die Spanier müssten 100 Milliarden Euro nehmen. Der Vorteil für Schäuble: Der Bundestag bräuchte nicht mehr gefragt zu werden, weil er ja vorsorglich schon der höheren Summe zugestimmt hatte.

Man sieht, die Gläubigerstaaten geben immer nach: weil sie Angst vor dem eigenen Untergang haben. Aber sie geben nur halb nach. Dieser Deal zeigt aber, dass die Zeit des Sparens vorbei ist, jetzt kommt das volle Gelddrucken.

Wenn die Spanier nicht sparen, dann sparen wir auch nicht mehr: Portugal macht Rückzieher: Sparpläne sind vom Tisch

Diverse Autoren haben es schon vor Jahren gesagt: nach einer Periode des Sparens kommt die Zeit des unlimitierten Gelddruckens und damit die Hyperinflation.WE.

[19:15] Der Mexikaner:

Fúr alle im Rettungsboot sitzenden: Zurücklehnen, jetzt kommt das Wasser.
Für alle ohne Rettungsboot: Ich hoffe die Schwimmweste sitzt gut, das Wasser hat ca. 4 Grad.
Griechenland:

[11:30] Ist auch schon egal, die EU zahlt: 20 Milliarden Euro fehlen den Griechen im Staatshaushalt

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s