Duitsland heeft een echte anti-euro cabaratier. Nederland nul.

.

 

De Nederlandse satire, onze cabaratiers en entertainers hebben al jaren niets meer te melden. Voor onze intellectuelen geldt hetzelfde en ik roep het al jaren.

.

Het zijn echte dombo’s geworden. Verloochenaars van de democratie en diens land ofwel landverraders. Het is namelijk niet mogelijk om zowel democratie in Brussel en Nederland te bedrijven, behalve als je schizofreen en hypocriet bent. 

.

Freek de Jonge was ooit origineel en waarachtig en nu is het een seniele mafkees die Wilders denkt te ontmaskeren als nazi. Hij leeft in het verleden en is de grip op de maatschappij en economie volledig kwijtgeraakt.

.

Joep van het Hek begon ooit origineel en waarachtig met zijn betalen, betalen betalen, betalen, betalen met ritmisch gebonk van zijn hakken. Maar ook hij heeft niet meer de moed om eerlijk te zijn. Een kakkerige zakkenvuller en verder niks.

.

Koot en de Bie waren ooit origineel en waarachtig en zijn nu quasi origineel en teren zoveel mogelijk na op oud succes. Ze leven in het verleden.

.

Jan Jaap van der Wal is een complete druiloor en is zo vervelend dat ik voortdurend zin krijg om op die hazenlip van hem te slaan. Hij heeft geen enkele compassie voor de ander en daarom heb ik die ook niet voor zijn hazenlip.

.

Bert Visser heeft net ontdekt dat Jules Verne en de Barbapappa’s niet meer echt bestaan. Een Groninger zonder nuchterheid en dan hebben we het over bijna alle Groningers.

.

De intellectuele elite; onze schrijvers en columnisten zijn een regelrechte ramp.

Slechts een handjevol heeft de moed om na te denken; Arjo Klamer, Willem Middelkoop, Thierry Baudet, Rene Tissen en Leon de Winter en dan hebben we het wel zo’n beetje gehad.  

.

Duitsland is een paar stappen verder en we moeten maar afwachten in hoeverre Angela merkel toneel speelt. Haalt ze de D-marken tevoorschijn of niet?

.

Een Nederlandse cabaratier met anti eurogeluiden is nu ondenkbaar. Allemaal meelopers van de Politieke Correctheid (die ze zogenaamd bestrijden en onder de loep leggen). Wat een grap.

.

Via deze link zichtbaar; Pelzig: ESM-Management: Schäuble droht “Persönlichkeitsspaltung”

.

Ik heb ook wel eens eerder een Duitse anti-euro cabaratier gezien een tweetal jaren geleden. Naam vergeten.

.

ESM-Management: Schäuble droht “Persönlichkeitsspaltung”

Frank-Markus Barwasser alias Erwin Pelzig hat in seiner Sendung “Pelzig hält sich” am vergangenen Dienstag die Ereignisse rund um die Ratifizierung des ESM-Vertrages satirisch aufgearbeitet. Unter anderem beschreibt er treffend den notwendigen Politik-Spagat, den Bundesfinanzminister Wolfgang Schäuble demnächst zu leisten hat.

Schließlich soll dieser als deutscher ESM-Gouverneur möglichst viele Rettungs-Milliarden von uns abzweigen, während er das Geld als deutscher Finanzminister gleichzeitig zusammenhalten muss. Im Rahmen des ESM ist er zu Verschwiegenheit angehalten, während Schäuble gegenüber dem Bundestag auskunftspflichtig ist. Pelzig: “Wer unter Kohl und Merkel gedient hat, der kennt sich aus mit Persönlichkeitsspaltung”.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s