Endsieg propaganda uit Frankfurt en Brussel.

.

.

De linkse goedheid is niets anders als propaganda en gokken op een eenwording van culturen die al eeuwen met elkaar gestreden hebben.

.

Vrede is een groot goed en een goed ideaal, maar we moeten niet gaan overdrijven en elkaar dood knuffelen met een instabiele euro en ander misplaatste goedheden en aardigheden.

.

Vrede vorm je ook met de E.E.G en de N.A.V.O en wat handelsverdragen en meer hebben we niet nodig. De rest is gezonde concurrentie en die halen we nu weg met de Europese superstaat.

.

Geef mij maar eens miljard om dit aan iedereen in mijn omgeving uit te geven. Kijk dan eens hoeveel vrienden en liefde ik krijg door  mijn gulle liefde. Het is prachtig en ik zou me weer als een lief en beminnelijk mens gaan voelen, gelijk aan links Nederland. Wie wil dat niet? We horen dan allemaal echt bijelkaar en hebben elkaar allemaal lief, ondanks ras, geloof en nationaliteiten.

.

Maar als het op is, dan komt de ware aard weer naar boven, want de schulden vormen een zware last op onze ruggen en drukken ons met de neus in de modder van de harde feiten. Geld strooien en gulheid zijn niet eindeloos en mateloos. 

.

De geest van Napoleon lijkt terug in Brussel en Karel de Grote spookt grillig in Frankfurt.

.

 

Stimmt doch nicht: Der Euro-Crash ist abgesagt – wohin mit dem Geld?

Offensichtliche Themaverfehlung der Welt schon im Titel. Der Crash ist nicht abgesagt, sondern bestenfalls um einige Zeit verzögert.

[15:30] Leserkommentar-DE:

Revolutionen gehen erst los wenn der Bauch knurrt, lasst uns das Kartenhaus einreisen und tauscht euer Papier gegen Geld (Gold und Silber)
Die beste Wette gegen den Euro ist der Tausch von Papier gegen Edelmetall!!!!!! Wir brauchen zwar etwas Geduld aber dafür ist die Sache umso sicherer.
“Von allen Erfindungen, die ersonnen wurden, um die arbeitenden Menschen zu betrügen, war keine wirkungsvoller als das Papiergeld.” (D. Webster)

[17:00] Leserkommentar-DE:

Man beachte die momentan laufende Abstimmung auf der Internetseite der Welt online:
83% glauben nicht, daß der Bestand der Euro-Zone durch den Beitritt Deutschlands zum ESM gesichert wäre.

Bei den Summen, die da im Spiel sind, nützt auch der beste “Spin” nichts mehr. So wie jede Währungsunion der Vergangenheit in Europa wird auch diese endlich sein. Keiner glaubt mehr an die Endsieg-Propaganda aus Frankfurt und Brüssel.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s