Wilders; Brussel hoofdstad van het Groot Europees Rijk.

.

.

Het woord RIJK is goed gekozen van Geert Wilders.

.

Dit RIJK is juist wat de andere politieke partijen nastreven.

.

En wie werd altijd bestookt met het fascisme van het derde rijk?

.

Wilders kan de bal nu terugkaatsen als hij de ESM kennis goed gaat uitspelen, want die gelijken aan het derde rijk. Alle politieke partijen zijn voor het fascistische ESM.

.

De toekomst zal uitwijzen dat niet Wilders  en de PVV landveraders zijn, maar juist de andere partijen die het Europese Rijk nastreven.

.

Toch ben ik bang dat het niet het juiste moment voor Wilders is en dat hij zal terugvallen, omdat de ESM en Brussel tot nu toe onschuldig en weinig ingrijpend is geweest.

.

Als het ESM gedrocht eenmaal goed tot de burgers, politiek en media is doorgedrongen zal Wilders veel groter worden. Beter gezegd; de grootste, want de rest heeft schrikbarend gefaald. Daarna zal de PVV als allergrootste uitéénvallen in meerdere PVV varianten. In hardere en zachtere vormen, want van de gevestigde partijen zal weinig overblijven. De PVVDA en de PVVCDA en de Christelijke PVV, de PVVD. 

.

WILDERS;

.

‘Brussel is een ondemocratisch monster- een vampier die ons leegzuigt tot we slechts een onbetekenende provincie zijn van het Groot-Europese Rijk.’ Met deze snoeiharde uithaal begon Geert Wilders vrijdagavond in Rotterdam aan zijn verkiezingscampagne.

 

Uit de vooraf verspreide speech mocht pas na 8 uur worden geciteerd, maar een medium brak het embargo. Of Wilders gaat afwijken van het geschrevene, moet nog blijken.

Zijn campagnestart kent maar één thema, Europa. ‘De eurocraten willen ons doen geloven dat we anders vervallen in barbarij en oorlog’, staat in zijn speech. ‘Maar als ik ergens barbarij zien, dan is het bij de ongekozen eurocraten in Brussel. Ze plunderen ons land en zeggen dan: wees maar blij, want anders hadden jullie oorlog gehad.’ 

Wilders vraagt zich af of Nederland niet gewoon moet kiezen voor baas in eigen huis. ‘Als we uit de EU stappen, is Nederland weer een vrij land’, aldus de PVV-voorman.

Volgens Wilders komt de tijd terug dat de mensen weer trots kunnen zijn op Nederland. ‘Op onze kracht, op onze vrijheid, op onze vlag, op onze eigen gulden. Op alles wat we zelf hebben bereikt.’ Hij noemt 12 september dan ook de dag van de bevrijding. Wilders verwacht dat zijn partij ‘een mooi resultaat haalt, dat zoals altijd de peilingen doet verbleken’.

Wilders nam in de speech ook de tijd om uit te halen naar VVD-leider Mark Rutte en SP-leider Emile Roemer. Zij ‘zullen ons land rennend in de uitverkoop doen’, stelt de PVV-leider. Rutte is de man van de blanco cheques, Roemer geeft gratis geld weg, betoogt Wilders. ‘Ome Emile lijkt een gezellige oom die op verjaardagen moppen vertelt, maar hij is een geharde multiculturalist.’

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Wilders; Brussel hoofdstad van het Groot Europees Rijk.

 1. reinjohn zegt:

  Het is niet leuk om te zeggen, maar meneer Wilders is een opportunistische humorloze populist met een dito aanhang. Men kan hetgeen deze dolerende politicus zegt niet serieus nemen. Het is jammer dat de samenleving dusdanig in elkaar zit dat het zulke diep ongelukkige en wanhopige mensen voortbrengt. Wat is er nu nog triester dan de wil je leven te laten bepalen door leugens, keiharde zakelijkheid en liefdeloosheid. Hang jezelf dan op, misschien ben je dan zelfs beter af!
  Alle woorden besteed aan dit soort tragische mensen zijn in feite overbodig.

 2. rikus zegt:

  @reinjohn
  Het is natuurlik de vraag. Wat jij voor waarheid aanneemt?
  Zalm, Bos. Balkenende Roemer
  Laat je nu eens niet langer wat wijsmaken

 3. Eric Sabels zegt:

  Wilders is een belangrijke strijder om uit het smerige Euro casino te geraken

 4. Opzij zegt:

  Gossie meneer ReinJohn, wat een beperkte kijk, ook zonder Geert gaat de wereld ten onder. Jouw reactie getuigt van het spreekwoordelijke gezegde over de splinter en de balk.

 5. rob zegt:

  het zijn bijna allemaal hoeren van brussel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s