Eeuwenlange Europese immigratie ‘puur verzinsel’

.

.

Het vermoeden dat de immigratie altijd sterk en normaal was in Europa heb ik nooit echt geloofd. Als je van verre kwam in die tijd kon je beter maar netjes gaan bidden voor het Christelijke kruis als bekeerde Christen om geen argwaan te trekken. Hetzelfde gold voor Groningers die vroeger op bezoek gingen in Friesland of Drenthe anders kreeg je klappen. Wek geen argwaan en pas je aan, dan is er niks aan de hand.

.

Geschiedenis sprookjes waarin we een paar eeuwen geleden (gemiddeld) slecht vijftig jaar werden, geloof ik ook niet in. De pest heeft die statistieken in de war gebracht. Er zijn vele schilderijen van oude grijsaarden van dik in de tachtig. Maar goed, ik ken mensen die zweren bij deze geschiedenis vervalsing.

.

Verder ben ik al langer van mening dat het anti-socialistische en anti-racistische en anti-nationalistische veelvuldig gebruikt wordt als een soort machtig geloof met een sterke doctrine. Je mag niet meer anders denken. Natuurlijk ben ik tegen racisme, maar ik wil wel gewoon kunnen schelden en discrimineren. De taal die we dagelijks gebruiken zit namelijk vol met discriminerende en veralgemeniserende aspecten en uitsluitingen. Beter gezegd; zonder vooroordelen kun je niet eens praten. probeer het maar eens!

.

Even wat persoonlijke ellende als voorbeeld, want ik ben ook maar een simpel mens met een paar kansen en mogelijkheden om er wat leuks van te maken. De tijd schrijdt voort en voor je het weet is het leven voorbij en heb je de kansen gemist.

.

 

Voorbeeld; als ik merk dat het zoveelste stuk in Groningen er met een kleurtje van doorgaat (alsof gaat het om een zeldzame menssoort) dan is dat iets wat ik tien jaar lang tolereer met een wat verbeten kop van ergenis, maar nu na vijfentwintig jaar (en geen enkele kentering) is het een pure ergenis geworden die ik niet meer zonder protest accepteer.  Vroeger herkende je dat soort type vrouwen nog wel, maar nu zijn het sjieke, nette, gestudeerde en goedverdienende vrouwen. De vrouwen die kleurtjes geweldig vinden zien tevens een bevestiging in hun super tolerantie gedrag en gaan als super sociale mensen door het leven. En niet te vergeten; een kleurtje als man is tevens het bewijs dat je een stuk bent.

.

 

U kunt dit seksistisch en discriminerend vinden of stom. Aan de ene kant is dat ook zo. Er is echter wel degelijk een andere kant die deze mening niet zo slap en onterecht maakt en die mag ook wel eens uitgesproken worden.

.

Het is hier in het Noorden echt een walhalla voor gekleurde mannen, want ik kan in een mum van tijd een hele bus vol met autochtone bleekscheten laden die totaal niet meer meetellen in de relationele wereld.

.

Onze  supertolerante vrouwen (een mooi deel althans) willen namelijk die arme sloebers redden van de PVV duivels. De bleekscheet die er wat sullig uitziet telt totaal niet mee en maakt geen enkele kans.

 

.

Ik heb echt te doen met mannen en kennissen die twintig  jaar geleden nog hoopvol waren, maar nu tot de conclusie komen dan hun tijd geweest is. Op naar het bejaardentehuis.

.

De kans dat ik met hen straks in het bejaardentehuis mag mijmeren over de gemiste kansen is aanzienlijk! Alleen tot het bittere einde! Jongens van het platteland met een goede baan als architect of koeien hebben de boot gemist en mogen hun mond niet opentrekken en lijden in stilte. Boer zoekt vrouw kent een tragedie die veel dieper ligt dan we willen weten, want een hele grote groep blijft buiten de boot vallen.

.

Door mijn strijdvaardigheid heb ik de dans nog enigzins kunnen ontsnappen als dwaze vader, maar sta ondertussen alweer vijf jaar droog en zelfs een flirt is uitgesloten.

.

Wat discriminatie en negatieve integratie betreft (want daar gaat het in deze blog over)

Ik heb er geen problemen mee om blanke vla, bleekscheet, white trash, sukkel, agressieveling of wat dan 0ok genoemd te worden. Een blanke is een blanke en een zwarte is een zwarte en dat wil ik gewoon kunnen uitspreken als ik daar zin in heb en vooral als ik zelf wordt uitgescholden. Hetzelfde geldt voor een rooie en een spleetoog en ga zo maar door. Allemaal geleerd van andere kinderen uit mijn kindertijd en dan moet je wel meedoen, want je wil niet teveel buiten de groep vallen. Soms wel en koos ik voor de eenzaamheid en afstoting, maar dat was mijn eigenwijze beslissing.

.

Ik wilde een artikel in het Duits plaatsen, maar toen ik nog even bij Xandernieuws keek zag ik een uitstekende vertaling en interpretatie van Xander.

.

 

.

Franse auteur richt partij op omdat land ‘in oorlog is met immigranten’ 
‘Antiracisme is onderdrukkende ideologie geworden – Media werken mee aan het grote doel: ontbinding van de nationale volken van Europa door massa immigratie – Frankrijk wordt een Balkanland, een tweede Libanon’


Dit soort politiek incorrecte foto’s waarop duidelijk de afkomst van de relschoppers in Amiens is te zien werden zoals gewoonlijk zoveel mogelijk door de Europese media vermeden.

De Europese media hebben er alles aan gedaan om de zware rellen die het Noord Franse Amiens eind vorige week teisterden te bagatelliseren en veralgemeniseren als ‘sociale onrust’. In werkelijkheid ging het volgens de Franse auteur Renaud Camus om de eerste ‘oorlogshandelingen’ van hoofdzakelijke Afrikaanse, Noord Afrikaanse en Arabische immigranten tegen de Franse beschaving. Camus heeft daarom een nieuwe politieke partij opgericht die zich verzet tegen de door de gevestigde politieke orde nagestreefde doelbewuste vernietiging van de Franse -en Europese- cultuur door de massale import van immigranten uit Afrika en het Midden Oosten.
De schrijver is woedend op de Franse media die -net als in de rest van Europa- ieder verband tussen de daders en hun herkomst en religie zorgvuldig vermijden. ‘Er worden eufemismen gebruikt zoals ‘ongeregeldheden’, terwijl de duidelijke verplaatsing van het territoriale conflict (naar Franse bodem) totaal wordt ontkend.’
Antiracisme is onderdrukkende ideologie geworden 
‘De media geven een éénzijdig beeld van de wereld,’ vervolgt Camus, die opmerkt dat we het nieuws op zo’n manier gepresenteerd krijgen dat we als burgers niet in de gaten hebben wat er wérkelijk aan de hand is. ‘Het antiracisme is niet langer meer een morele waarde, maar een ideologie en zelfs een indoctrinatie geworden. Het antiracisme is een onderdrukkend wapen waarmee macht wordt uitgeoefend en is daarmee feitelijk het communisme van de 21e eeuw geworden. Met hulp van dreigementen wordt verhuld wat er op dit moment gaande is: de ontbinding van het (nationale) volk door de doelbewuste (Arabische en islamitische) kolonisering.’
Camus heeft een nieuwe partij opgericht omdat er in zijn ogen niet één partij is die een antwoord heeft op de ontstane dringende situatie en dit openlijk aan durft te kaarten. ‘Vroeger hadden we het Front National van Jean-Marie Lepen, die zich reeds bewust was van deze zaken. Door zijn persoonlijkheid was het echter moeilijk om lid van die partij te worden.’
Eeuwenlange immigratie ‘puur verzinsel’ 
Op de vraag van de interviewer of Frankrijk eigenlijk niet altijd al een immigratieland is geweest -een drogreden die ook vaak in Nederland en andere Europese landen wordt gebruikt- antwoordt hij : ‘Daar klopt helemaal niets van! Dat is een puur verzinsel van degenen die de geschiedenis willen herschrijven en met de huidige machthebbers samenwerken.’
‘Tussen de 6e en 20e eeuw had Frankrijk een stabiele bevolking,’ legt Camus uit. ‘De eerste immigranten kwamen aan het einde van de 19e eeuw, maar die waren nog altijd afkomstig uit de Europese en christelijke landen, zodat zij snel integreerden. De massa immigratie dateert van de laatste 30 jaar van de 20e eeuw. Al heel snel was er geen sprake meer van integratie, omdat Frankrijk nu eenmaal geen volken kan integreren die uit totaal andere beschavingen komen en uit volkomen vreemde religieuze, veelal vijandige kringen afkomstig zijn.’

Regering ondersteunt kolonisering van Frankrijk
Volgens de schrijver is het nog niet zover dat er een regering van de ‘Forces Francaises Libres’ (De Vrije Franse Strijdkrachten) hoeft te worden opgericht. ‘Grote delen van ons territorium zijn nog altijd onder controle van de Franse regering. Het probleem is dat de Franse regering voor het grootste deel in handen is van onbewuste en cynische mensen die zich berusten in deze voortgaande kolonisering of deze zelfs ondersteunen.’

‘Frankrijk wordt een Balkanland, een tweede Libanon’ 
Op de vraag of de geschiedenis van Frankrijk op dit moment herschreven wordt reageert de schrijver: ‘O ja, absoluut. De vernietiging van het onderwijssysteem, het ‘leren om te vergeten’ en de amusementsindustrie bevorderen de vernietiging van de geschiedenis en de cultuur… Het moderne Frankrijk doet er alles aan om zoals de Balkanlanden te worden, ondanks het feit dat het klassieke Frankrijk zich eeuwenlang heeft verzet tegen een kolonisering. Frankrijk wordt een ander Libanon, een wespennest.’
Immigranten noemen Fransen ‘Onder-Honden’ 
Statistieken en sociologische redenaties zeggen de schrijver niets omdat ‘deze net zoals in het Stalinisme de partij dienen die op dat moment aan de macht is.’ Immigranten noemen autochtone Fransen inmiddels ‘Souchiens’ of ‘Sous-chiens’ (Oervolk of Onder-Honden). Volgens Camus getuigt dit duidelijk van territoriumdrift. ‘Dit bevestigt wat ik denk, namelijk dat ons land nu wordt veroverd door een koloniserend volk.’

Mensenrechtenorganisaties in dienst van machtselite
Mensenrechtenorganisaties zoals Mrap die de harde feiten over deze kolonisering ontkennen en zelfs verbieden staan daarbij in dienst van dezelfde machtselite die er door middel van het bevorderen van massa immigratie en het stelselmatig ontkennen dat bepaalde volken en religies steeds grotere problemen veroorzaken op uit is de autochtone Europese volken en culturen compleet te vernietigen.

Xander

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Eeuwenlange Europese immigratie ‘puur verzinsel’

 1. Zal je twee voorbeelden geven waar ik mij aan ergerde in Groningen.
  Er was in de jaren 80 geen werk, dus ASB.Slecht betaald maar allez.
  Nooit zeker van hoelang.
  Dus ik had een afmaking met de soos: als ik ’s avonds een telefoontje kreeg, dat ik de volgende morgen aan het werk moest, briefje in de bus bij de soos: gelieve mijn uitkering te ontbreken..en als ik klaar was” gelieve weer op te starten.
  dat liep enige jaren zo goed.
  Totdat die die beroemde burgemeester kwam.Toen werd er met terugwerkende kracht verrekend.
  En ploseling had ik 17.000 schuld.
  In beroep’ bijstandcommissie
  Daar was een voorzitter; een ongeschoolde uit de boom gevallen surimnaamse bosaap.
  Door positieve discriminatie had hij dat baantje gekregen.
  Hij deed dan ook precies wat een ambtenaar hem in zijn oor fluisterde (letterlijk)
  Deze aap erkende het verschil niet tussen een rectspersoon en een natuurlijk persoon.
  dat bestond niet in de bushbush in Surina,me
  Ik werd dus geregistreed als fraudeur.
  Wilde nog in beroep, maar advocaat is duur, en in die periode was ik ne aan de bak gekomen en smoor druk; dus over termijn geraakt.

  Wat jij schreef: kijk eens wat er in de vliegtuigen zit NAAR Jamaica.
  En al die grieten moeten betalen voor een zwarte……
  In NL zouden ze er niet mee gezien willen worden…

  Maar ook in Groningen: ik liet die grieten daar op een gegeven moment links liggen; ik concentreerde mijn seks leven voor de vakanties.
  Waarover meer; is wel een leuk verhaaltje wat zich ten dele in groningen afspeelt

 2. Ik was 8 maanden op stap geweest in groningen: niks.
  ik gigantisch de pest in.
  Op vakantie naar griekenland naar een bepaalde plek waar 3 campngs bij elkaar waren.

  Er waren mij incl 4 interesante vrijgezellen die op jacht waren.

  Een week of 2 na die vakantie zat ik aan de leestafel in de brasserie, en ik hoorde een blondy tegen een minder mooie vriendin babbelen.
  Ze was ZOOOO verliefd geweest in de vakantie
  het bekende typetje. blond achter in de 20, die altijd haar zin kreeg en een vriendin die de underdog is
  Dus ik lekker stiekum inluisteren en op een gegeven moment zit ik kamerbreed te grijzen.
  Blondy de pest in en vroeg me “Is er wat te lachen?
  Ik zeg Ja dus.
  De reden dat jij zo “verliefd was was simpel omdat ik je niet wilde.
  We hadden met z’n vieren een afspraak; eigelijk was ik aan de beurt, dat betekende, dat de anderen je 3 dagen zouden negeren.
  Maar blond 27, uit groningen: ikke geen interesse, en je werd doorgeschoven.
  Die griek zag je wel zitten; die zocht nog een goedkoop vakantie adres voor in de herfst.
  komt ie troeuwens?
  Zij; witheet; ja, maar we zijn ECHT verliefd…
  ik zeg natuurlijk miepie, en sinterklaas bestaat echt.

  Haar vriendin had het geheel aangehoord en zei me; wat ben jij gemeen…
  ikke; ja hoor; zullen we dan maar/ en we gingen weg.

 3. Verdeel en heers.
  alleen omdat er groepen zijn die te weinig samenwerken, vallen ze buiten de boot.
  Zal de geheimen van vakantie seks vertellen met moderne vrouwen uit het noorden des lands.
  1) ze gaan om dezelfde reden als wij op vaknatie; om zich wezenloos te kezen
  2) dat doen ze op vakantie, want dan ziet de buurvrouw het neit.
  3) als man moet je zorgen dat zij het idee heeft, dat je het beste aanbod bent.
  4) drie dagen droog staan is heilig; op de derde dag pakt een NL stuk alles als er maar een geval aan zit en beweegt
  5) ga niet te vroeg uit; dan wordt zij een investering en met de huidige prijzen….23.00 is vroeg genoeg, bovendien zijn de meiden dan wat makkelijker en jij ook..
  6) vergeet alle kutsmoesjes en ga recht op je doel af; zij niet, 10 anderen voor haar.
  7) zijn er andere actieve mannen; maak een overeenkomst als ik deed; het werkt.
  8) wil je een beetje gemene gein;vertel haar later hoe het zit.Draag wel een helm….

  • Kennis van mij, is de laatste twee jaar in topvorm.

   Alles wat beweegt in het uitgaan daar papt hij mee aan en lult er mee en als het niet aardig is, gaat hij direct weer verder.

   Danst altijd tegen vrouwen aan en gaat vaak goed.

   Vroeger was hij wat minder gedurfd en alert, maar nu is de beer al twee jaar los.

   Resultaat een paar wipjes, maar geen relatie.

   Vorige week moest ik toch het volgende tegen hem zeggen. Je kunt beter gigolo worden en je laten betalen voor je gezelligheid.

   Hij beheerst alle tactieken; lief afzeiken banaal asociaal en slim, maar …… ze zijn gewoon niet meer te manipuleren en ze hebben geen zin in echte gevoelens.

   Vrouwen zoeken meelopers en willen halve liefde en als je dan een poaar jaar er braaf achteraan loopt is er kans op wat echte liefde.

   Ik zelf ben weer een beetje op stoom en lul met alles en bluf en gein me er weer wat, maar in tegenstelling tot tien jaar geleden is het een drama.

   Tien jaar geleden had ik nog wel eens een dwaze bui en pakte na een beetje aardig zijn ,de vrouw gewoon voor de bek, maar dat zie je nauwelijks. kennis van mij is zelfs een van de weinigen die het nog wel aandurft en mag nu in twee kroegen (als beloning) niet meer naar binnen.

   wat bijft er over.

   Als de boel instort dan kun je wippen voor een pot pindakaas. De geest van de eigenwijze vrouw moet ooit eens gebroken worden. Maar nu niet.

   Zag laatst een mooie vrouw die zich ook door de geest en feminisme laat leiden en via een kennis een paar keer gesproken. staat al zes jaar droog en nog even en haar mooiste jaren zijn voorbij en willen ze nog net voor hun veertigste een kindje van een sukkel die graag ja en amen zegt.

   vroeger stond ik een treetje hoger als hen die niks kunnen krijgen, maar ik hoor weer helemaal bij de lozers.

   Mannetjes zonder karakter (die ik vroeger omver liep uit verveling) kijken me nu aan als de lozer zonder vrouw. De meelopers winnen en maken nog een redelijk goede kans op een gijzeling van een vrouw.

   Wachten op de crasch en verandering van moraal, meer zit er niet in.

 4. Zo was er ooit eens een miep die leuk wilde doen; zij was eigelijk te jong, maar allez…
  Zij wilde met mij mee.
  ik nog even pissen van al dat bier.
  ik kwam terug, en toen stond ze mij uit te lachen met 3 man om zich heen.
  De eigenaar tegen me aan kletsen dat ik me koest moest houden en zo…

  Ik zinde op wraak
  Een week of 6 later in een andere kroeg; zij kwam binnen met een knaap die er niet zo snugger uitzag.
  Zij had mij niet gezien.
  Zij naartoilet; ik naar de bar, en tegen die knaap aan het smoezen
  Ze heeft lef, ze is dapper…
  hoe bedoel je?
  Wel net uit zo’n kliniek en nu weer daten…
  Wat voor kliniek
  heeft ze je dat niet verteld dan?
  nee
  Bij Assen, voor venerische ziekten
  Wat is dat?
  Dat moet je maar aan haar vragen

  ik zorgde dat ik zo dichtbij zat dat ze noest zien…
  Witheet was ze ze explodeerde
  Tegen mij; vuile schoft! Hoe durf je!
  Wat had ik het niet mogen zeggen dan?

  Toen ze de deur uit was gaf ik de hele bar een rondje….
  Sweet revenge….

 5. Zit ik bij de brasserie op een terras, komt er zo’n verwend kreng op me af, alles fout: achter in de 20, antlliaans vriendje, blond.
  Mijnheer, waar is het toilet hier?
  je loopt de zaak door, achterin rechts; twee deuren; een met “dames” erop, maar daar mag jij ook vast wel in hoor….

 6. Maar het kan altijd misgaan.
  In Volendam verwisselt de jongen de dochter met de moeder en prefereert de moeder…..
  maar ja; al die inteelt…..
  In Thailand verwiselt de moeder de koters met varkens, slacht ze en vreet ze op….
  Blijft IN de familie…

 7. Voor degenen die overal buiten vallen, of die fysieke verorging nodig, of doodgewoon niet alleen willen zijn, of het huishouden verzorgd willen hebben: neem een vakantie naar Agadir, marokko.
  Zoek een leuke miep uit, ga met de ouders praten.
  kost 5–10.000. haar trouwen, vlieg terug via een ander europees land , en voila, je zit voor 3 jaar onder de pannen.
  Daarna zal ze zeer waarschijnelijk wel scheiden.
  Maar allez, ze kan ook voor een opvolgster zorgen.
  Je ziet alle nadelen hebben ook voordelen

  Natuurlijk hebben de buren wat te zijken.net zoals andere moraalridders
  \Maar die hebben ook wat te zijken als je alleen bent.
  Dan liever uit jalouzie, als je met een bloedmooi stuk bent die ook nog lekker kookt….

 8. Kan in feite in ieder islam land maar Agadir, Marokko: i d e a a l voor vakantie
  In 1960 of zo was er een aardbeving, dus de stad is nieuw opgebouwd.
  Roeristen deel gescheiden van normale deel
  betaal 20 in toeristen deel, voor hetzelfde en beter betaal je 3 in normale deel.
  5 minuten, zee, met mooi strand; 5 minuten bergen; 5 minuten woestijn.
  Is leuk vertoeven…

  • Ik zal het onthouden.

   Ik wil echter nu geen geldverspillen voordat de boel instort.

   Ik leef zuinig om geen edel metaal te hoeven verkopen.

   Daarna als de explosie is ingezet ga ik de bloemetjes buiten zetten en maak een deel op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s