PVV meldpunt voor EU salarissen.

.

.

Stem kun je uitbrengen op http://t.co/E0WUDMZu38 minuten geleden

.

Het Belgische filmpje is een eye-opener.

.

Zelfs een groentje die nog maar net begint in het apparaat van duizenden EU ambtenaren, verdient direct al 4000 euro netto, maar op papier staat slechts 2800 euro bruto.

.

Van Rompuy verdiend meer als Barack Obama (niet in het filmpje).

.

Geld spoelt het geweten weg.

.

 

PVV opent meldpunt voor EU-salarissen na Belgisch onderzoek

HH_15327089De vergaderzaal van het Europarlement in Brussel. Foto Hollandse Hoogte / Berry Stokvis

door 
BINNENLANDDe PVV opende vandaag een meldpunt voor klachten over de salarissen van Europese politici en ambtenaren. Dit deed de partij naar aanleiding van een uitzending van het Belgische actualiteitenprogramma Ter Zake.

Het programma onderzocht vorige maand de salarissen van Europese ambtenaren, parlementsleden en leden van de Europese Commissie, die in deze tijd van van economische crisis fors hoger blijken te zijn dan de salarissen van modale Europese burgers. Bekijk hieronder de uitzending van Ter Zake.

 

WILDERS WIL EINDE AAN ‘PERVERSE ZAKKENVULLERIJ’

PVV-leider Geert Wilders liet vandaag weten dat deze “perverse zakkenvullerij” moet stoppen. Zijn partij wil dat Nederland geen cent meer naar Brussel stuurt voordat de EU-salarissen omlaag gaan. Wilders hoopt met veel reacties op de site een begin te maken, schrijft persbureau Novum.

Twitter avatargeertwilderspvv Geert WildersGeweldig! Binnen een paar uur al meer dan 10.000 keer steun gekregen voor verzet tegen zakkenvullende eurocraten ophttp://t.co/E0WUDMZu38 minuten geleden

NIKS NIEUWS ZO’N MELDPUNT – RESULTAAT NOG AF TE WACHTEN

De resultaten van het meldpunt moeten voor de Europese top van half oktober worden aangeboden aan premier Mark Rutte en voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy. Eerder dit jaar opende de PVV ook al een meldpunt voor overlast van Midden- en Oost-Europeanen. Dat leverde de partij veel kritiek op. NRC-redacteur Freek Staps in een reactie:

“Dit doet denken aan het ‘Polenmeldpunt’ dat de PVV opende, waarbij de PVV het belangrijker vond om het meldpunt te openen, dan om er resultaten mee te boeken. Tot dusver zijn die uitgebleven.

Verder is dit geen nieuw verschijnsel. De SP opent regelmatig meldpunten, waarmee ze onderzoek doen onder bepaalde beroepsgroepen.”

Ook D66 Europarlementariër Sophie in ‘t Veld is kritisch over de hoge EU-salarissen, maar ziet niet per se een oplossing in de oprichting van een meldpunt. Bovendien wordt er al gewerkt aan het oplossen van dit probleem, al is dat volgens Van ‘t Veld nog niet genoeg.

 

Twitter avatarSophieintVeld Sophie in ’t Veld@woukevscherrenb nee hoor, D66 en andere partijen streven al heel lang naar verandering. Maar dan zonder speciale site…1 uur geleden

Twitter avatarSophieintVeld Sophie in ’t Veld@woukevscherrenb is ook al e.e.a. verbeterd, maar er kan nog veel spek af en veel meer transparantie1 uur geleden

Twitter avatarSophieintVeld Sophie in ’t Veld@woukevscherrenb of course.Maar dat geldt niet zo z/w voor alle gevallen. De vb uit Terzake zijn stuitend (immoreel, maar niet illegaal)1 uur geleden

Twitter avatarSophieintVeld Sophie in ’t Veld@TommyGunner @woukevscherrenb veel regelingen zijn relieken uit tijd dat Eur diplomatiek project was. Is nu achterhaald. Nwe normen nodig1 uur geleden

 

LEES MEER OVER:

 

BRUSSEL
ECONOMISCHE CRISIS
EUROPESE COMMISSIE
EUROPESE RAAD
GEERT WILDERS
HERMAN VAN ROMPUY
MARK RUTTE
OOST-EUROPEANEN
PVV

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s