Denkvoer voor denkers. Niet voor Eurofielen bestemd.

.

.

Wat andere visie, andere kijk, maar waarachtig. Zie artikels.

.

Ik blijf van mening dat Merkel de D-mark in de strijd zal gooien en het niet op hyperinflatie laat uitkomen.

.

Misschien te goedgelovig. Misschien zal het karakterloze gedrag toch uitlopen op een wereldwijde hyperinflatoire depressie. Ik hoop het niet, want gold goes from the West to the East en dan kan ik straks in een fabriek gaan werken in handen van Chinezen.

 

Misschien dat de Duitsers deze reden ook wel gebruiken om hun beslissing te rechtvaardigen en de goudkoers in de stratosfeer schiet. Ze kunnen dan zeggen. Net op tijd anders waren we al onze goudvoorraden in het Westen kwijt geraakt.

.

Uit goldonomic.be

Markten werden vooral naar omlaag gehaald tengevolge van DELEVERAGING of gedwongen verkopen tijdens de Lehman Bros (2008) en de Griekse (2012) krisis. Ze worden dan opnieuw naar omhoog geduwd door Quantitative Easing (drukken van geld). Hou dan wel rekening met de Communicerende Financiele vaten (vb. het geld gedrukt om Griekenland vlottend te houden, vlucht ineens weg uit Griekenlang naar veiliger oorden).

Vergeet NOOIT dat Aandelen markten normaal gezien binnen de twee jaar herstellen van een zware crash (was trouwens ook zo tijdens de Grote Depressie) en hou ten aller tijde rekening met het ZIMBABWE SCENARIO waar burgers de aandelen gebruiken ipv Bankdeposito’s om tijdelijk hun koopkracht op te slaan! nota: dit fenomeen werd ook vastgesteld tijdens de laatste hyperinflatie in Mexico.

Vergeet NOOIT dat in tijden van krisis Staatsobligaties meestal NOOIT worden gehonoreerd. Mijn kollectie bevat zelf Goud-gegarandeerde Chinese en Russische staatsobligaties. Verzamelwaarde is het enige dat ze nog hebben. Ofwel wordt de waarde ervan uitgehold door (Hyper)inflatie, ofwel door een Moratorium, ofwel wordt de terugbetaling ervan gewoon geschrapt door Koninklijk besluit. Trouwens wie nu Staatsobligaties koopt, koopt deze aan op het ogenblik dat de obligaties een 200-jaar oude TOP vormen. Met andere woorden, enkel iemand die financiele zelfmoord wenst te begaan, doet dit.

Tenslotte weet dat Fiat Papiergeld, bankdeposito’s, spaarboekjes, levensverzekeringen en pensioenfondsen allemaal gebaseerd zijn op Staatsobligaties….als die crashen, nemen ze al deze mee in hun val.


MAANDAG 30 JULI 2012 – EU AMBTENAREN VERDIENEN MEER NETTO DAN BRUTTO !?


Geaktualiseerde sectie: Wereld aandelen beurzen (zeer belangrijke technische patronen in opbouw - met een Dow Jones van 30,000 en hoger als mogelijk objectief)

Nationale banken, de ECB, de Federal Reserve zijn niet de oplossing voor de problemen maar wel de OORZAAK ervan. Zonder deze kon de Overheid onmogelijk zoveel schulden hebben geaccumuleerd.  Zonder deze was Fractioneel Reserve bankieren en het scheppen van geld uit ijle lucht veel moeilijker geweest…en zonder deze was het financieel systeem wellicht al in 1987 bezweken.

Hitler werd demokratisch verkozen, DSK werd demokratisch verkozen, Nixon werd demokratisch verkozen: De kwaliteiten die vereist zijn om aan de macht te kunnen komen, zijn helaas niet zelfde als de kwaliteiten die vereist zijn om een goed leider te kunnen zijn. Dus, het zijn vooral de psychopate doorzetters die aan de macht komen en blijven. Ze laten zich door niets of niemand remmen.

Beleggen is ook goed tussen de regels kunnen lezen en BEGRIJPEN hoe de communicerende financiele vaten functioneren en in welke richting KAPITAAL vloeit. Super Mario, Merkel en Hollande geven aan dat ze ALLES zullen doen om de EURO te redden. “Alles” betekent GELD BIJDRUKKEN tot het oneindige of tot er Hyperinflatie is. Zoals gewoonlijk zal het drukken gepaard gaan met Deflatoire propaganda. Immers, de massa moet zo lang mogelijk in de overtuiging blijven leven dat er niets aan de hand is. Hyperinflatie is immers voor een groot deel ook een Psychologisch fenomeen.

Echt zin om je eens door en door rot te voelen? Wil je echt begrijpen waarom de EU-Ambtenaren ALLES zullen doen om de EUSSR levend te houden? Wil je weten hoeveel die lui (Herman Van Rommel verdient meer dan de president van de VS) verdienen om miljoenen gezinnen in de miserie te storten? Zeker deze video belijken. [met dank aan de talrijke vrienden van Goldonomic die ons deze link doorstuurden]. Let op vb. Dehaene, wat gemeld wordt over zijn mandaten en de manier waarop hij reageert op de vraag van de reporter (sorry, maar op een zeker ogenblik heb ik het enorm moeilijk om netjes te blijven als ik zie hoe dit soort psychopaten (en ex-vakbondsleiders) Wie psychopaten in zijn familie heeft, begrijpt wel wat ik bedoel….reageren. (klik op de foto voor de video)

EU ambtenarenIn plaats van Europa en de EU “te helpen”, doen al die ambtenaren net alles wat ze kunnen om dit kontinent uit te zuigen en te vernietigen…..Na het bekijken van deze video snapt iedereen dat het geen kwestie is van ZAL?…maar duidelijk een kwestie van WANNEER?….Hou er rekening mee dat die lui van hun bevoorrechte positie zullen gebruik maken om EERST Europa leeg te zuigen. Voorbeelden genoeg in Griekenland en Spanje. In Europa is geen cent nog veilig! ….Een groei van 10% van het overheidsapparaat = een vertaging van groei van de ekonomie met 1%

Meer in het abonneegedeelte…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Denkvoer voor denkers. Niet voor Eurofielen bestemd.

  1. Onlangs nog aandacht aan besteed, de oprichting en systeem van de FED.
    The Creature From Jekyll Island:
    http://reggies.eu/post/2012/07/28/The-Creature-From-Jekyll-Island.aspx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s