Die beker mogen ze hebben. Onze kredietwaardigheid niet.

..

Dubbele moraal. Dubbele tong. Dronkemanspraat. Krommer kan bijna niet.

.

De hypocrisie van de VVD bereikt een hoogtepunt.

.

Om de euro te behouden MOETEN we onze kredietwaardigheid opgeven.

.

Fiscale unie, monetaire unie, politieke unie en eurobonds zijn niets anders als het opgeven van de soevereiniteit en herverdelen van de welvaart. Borg staan voor elkaars schulden is niets anders als het overnemen en verdelen van elkaars schulden.

.

Aanvullend; iets uit Xandernieuws.

.

Nederlandse historicus: Integratie zal nieuwe oorlog Europa veroorzaken
Eén van de bekendste Nederlandse historici, Thierry Bhaudet (3), heeft onlangs in een groot financieel-economisch dagblad* een studie gepubliceerd waar de gevestigde orde -inclusief ons Koningshuis- verbijsterd op zou hebben gereageerd. In de studie toont de historicus aan dat de maatregelen om de euro te redden en het inleveren van steeds meer soevereiniteit aan Brussel weliswaar het behoud van de vrede op ons continent als doel heeft, maar juist precies het tegenovergestelde zal bewerkstelligen. Hij waarschuwt dan ook dat de Europese éénwording in een nieuwe grote oorlog zal eindigen.
 
Zowel het fascisme als het nazisme hadden als doel Europa te verenigen. Mussolini verklaarde al in 1933 dat Europa zijn leidinggevende rol in de wereld alleen zou kunnen terugkrijgen als het een politieke eenheid zou worden. Nazi topman Joseph Goebbels zei op 11 september 1940 dat hij ervan overtuigd was dat de Europeanen na 50 jaar niet meer in termen van hun eigen landen zou denken. Het huidige doel van een verenigd Europa onder Brussels gezag is volgens Baudet dan ook van fascistische-nazistische oorsprong. Iedere poging in Europa om de landen met elkaar te verenigen is tot nu toe zonder uitzondering in een grote oorlog uitgelopen, en dat dreigt volgens hem nu opnieuw te gebeuren
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s