Zeer vreemde zaken die bevreemden en verbijsteren.

.

.

Spelen met getallen levert zeer vreemde zaken.

.

De bankiers en economen hebben ons geleerd dat een miljoen of een miljard niet zoveel meer uitmaakt.

.

Op een geheel ander gebied is dit ook van toepassing.

.

Lees en huiver.

.

Even ter verduidelijking; het verhaal van X  is niet van mij maar van meneer X. Ik weet er te weinig van.

Wat ik wel weet (en dat is nu wat meer algemeen bekend) geworden. Nederland was koploper in het uitleveren van joden.

Een land als Denemarken was veel moediger en leverde veel minder joden uit. De Deense koning reed elke werkdag demonstratief te paard door Kopenhagen naar zijn paleis.

 

X schrijft;

X interesseer me al zo’n twee jaar voor dit (vreselijke) onderwerp.
De sites / literatuur die ik bezoek / lees spreken consekwent over 200-300.000 joodse slachtoffers, waarvan 90+% door typhus, dissenterie en uitputting (helaas) omkwamen.


Ook het Rode Kruis kwam met bovenstaande schatting net na de WO2. Vanaf Nürnberg in ’48 is het cijfer echter geëxplodeerd en werd er maar wat geroepen.
wist je dat het Rode Kruis tig keer Auschwitz (’40-’45) heeft geïnspecteerd ? En dat ze daar honderden geïnterneerde informanten hadden, en er nooit iets is gemeld over ‘gaskamers’ ? Dat Amerikaanse militaire vliegtuigen tientallen keren luchtfoto’s hebben gemaakt van Auschwitz en bij de lijkenverbrandingskamer/-ovens .. ehh … de gaskamers nooit rijen ‘wachtenden’ hebben gefotografeerd ? Ondergetekende heeft de foto’s zelf gezien.
En dat ZyklonB (alleen) voor kledingontsmetting/-ontluizing werd gebruikt in een zgn ‘autoclaaf’ ; een apparaat van RVS dat een voorverwarmer heeft (zyklonB-korrels transformeren pas bij 30° tot ‘gas’) en met grote draaiwielen moest worden afgesloten ivm absolute gasdichtheid ? Het apparaat staat weggemoffeld ergend op Auschwitz ; zou je het ding zien dan zou je pas beseffen dat een bakstenen vertrek met een naar binnenopenende, houten deur (met een KIJK-ruit die origineel is !) natuurlijk nooit als ‘gaskamer’ heeft kunnen functioneren. En nog iets : de SS-ers moesten volgens de officiële lezing een laddertje (!) opklimmen om die ZyklonB-korrels door een opening in het dak naar binnen te gooien !
Ook is er in die ‘gaskamer’ geen enkele vorm van afzuigsysteem aangetroffen. Wàànzinnig allemaal…

.

.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Zeer vreemde zaken die bevreemden en verbijsteren.

 1. Selma zegt:

  Wat een stompzinnige insinuaties.
  Zelf zeker geen vermoorde familieleden?

  Lees dit eens: http://www.joodsmonument.nl/
  Of dit boek:
  In Memoriam, de gedeporteerde en vermoorde Joodse, Roma en Sinti kinderen, 1942 – 1945, van Guus Luijters en Aline Pennewaard, ISBN 9789046812303.
  Om maar IETS te noemen.

 2. De vader van mijn moeder was de pineut. Een Duitse opa, geneutraliseerd tot Nederlander, een gevluchtte communist en verraden door een Nederlander vlak voor het einde van de oorlog.

  Verder waren de familie verhalen over de Duitsers zelf meestal positief. Ze lieten gestolen eten en andere dingen oogluikend toe en ze moesten meer oppassen voor de verraderlijke Nederlanders die doorbrieften aan de foute Duitsers.

  Maar ook hier, summiere en onduidelijke informatie.

  Het gaat om kritisch denken en niet alleen maar van alles aannemen wat de media ophoest.

 3. .
  .
  En als je rekent. Echt out of te box denken; dus gevoel en menselijkheid uitschakelen.

  Nederland zou als koploper 100.000 afgeleverd hebben. Erg weinig in verhouding tot 6 miljoen.

  Het eerste jaar van de vijf jaar moesten de kampen nog opgezet worden en vanaf 42 gingen de Duitsers echt goed de fout in, volgens mij.

  Maar goed we nemen de middenweg en je komt uit op 4 jaar.

  1.5 miljoen per jaar.

  1500.000 gedeeld door 12 is pakweg 120.000 per maand.

  30.000 per week.

  4000 per dag. alle dagen

  8 uur per dag is 500 per uur.

  Verdeeld over 10 kampen is 50 per uur.

  Je zou zo als meneer X ook beschrijft voortdurend rijen moeten hebben van mensen.

  Maar goed , mijn kennis is beperkt en ik waag me niet aan echte uitlatingen.

  Wel zijn mijn eerste gissingen niet in de buurt van die 6 miljoen gekomen.

  Wel weet ik dat statistieken en statistici, meestal de grootste leugens en leugenaars zijn.

 4. meenien zegt:

  Dapper,
  Met dit soort uitgangspunten voor bijvoorbeeld een dicussie krijg je snel te maken met “politieke correctheid” die een eventuele verdieping direct doodslaat. De feiten bekijkende rijzen bij mij ook wel vragen op over het hoe. Antwoorden kun je soms niet eenvoudig krijgen en dan vaak òf in veralgemeniseringen òf in soms extreme details van het proces. Ben erg nieuwsgierig hoe de grote hoeveelhden verbrandingen plaats konden vinden. Mathematisch is het heden ten dage met onze technologieën nog niet na te doen. De aflevering van “In Europa”, over de ontwerpers van de ovens, heeft zelfs nog meer vragen bij mij opgeworpen. Maar ja zolang het nadenken hierover strafrechtelijk verboden is blijft het lastig feiten boven water te krijgen.
  Meen wel een keer gelezen te hebben dat enkele concentratiefilmpjes, joden die in werkelijkheid duitse soldaten met typhus betroffen, door Alfred Hitchcock in scêne waren gezet.
  Citaat: “Zodra een oorlog begint sneuveld als eerste de waarheid, de overwinnaar schijrft de warheid.”

 5. .
  .
  .Zo dapper ben ik ook weer niet en wordt liever niet getraceerd op een of andere manier, want de correctheid op dit gebied is natuurlijk gigantisch.

  One third of the holo….st (de rest zelf invullen) geeft een ontluisterend beeld. je kan alles verzinnen maar ze gebruiken gewoon de aanwezige beelden en verhalen en dan denk je”’waarom heb ik dat zelf niet bedacht?…

  een kamp waar 700.000 dode mensen met een stretcher (een voor een) naar drie tot 5 kuilen werden gebracht, terwijl er wel dertig kuilen nodig waren. Later werden ze ook weer snel opgegraven om bewijzen te vernietigen ofzo.

  Logistiek en technisch is veel niet mogelijk.

  Er wordt zelfs aannemelijk gemaakt dat er geen enkele gas is gebruikt en dat de ovens alleen maar gebruikt zijn voor overleden en het zoveel mogelijk uitbannen voor de verspeiding van tyfus.
  .

  .
  Nou ja -al bij al- zit de waarheid ergens in het midden en voor het gemak hou ik het maar op een kleine miljoen en dat is ook erg veel.

  Hollywood heeft er een echte industrie omheen gebouwd en de schrijvers en filmmakers werden allemaal pluisant rijk van.

  En op de koop toe; bij anne franc waren de manuscripten gedeeltelijk in ballpoint geschreven en die kwamen pas in 53 op de markt.

  .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s