EU landen onder curatele van het IMF ???

,,

,,

,

Het IMF als curator voor de EU staten, maakt een goede kans om de euro nog een tijdje in leven te houden.

De ECB kan dan het IMF wat rugwind schenken, zonder democratische inspraak, vertragingen en tijdverlies door alle EU staten.

Zonder het IMF zal Duitsland gezien worden als de boosaardige curator die landen probeert te dwingen tot bezuinigen en ander herstructureringen die ongeliefd zijn.

Zonder het IMF zal het moeilijk worden om de ECB een vrijbrief te geven, want Duitsland zal gaan protesteren en moet interne toestemming vragen. En mogelijk Nederland en Finland of..

Zonder het IMF moeten de EU staten toestemming geven en interne stemmingen houden voor sancties en het vrijgeven van de ECB drukpers.

Het IMF is mogelijk een perfecte dekmantel om alle EU landen mee te krijgen, want ze kunnen de ECB -misschien- zonder tegenstand een vrijbrief geven. En ze kunnen sancties opleggen en fiscale regels opstellen die voor ieder Euro land gelden, waardoor er een soort neutrale en objectieve curatele vorming is.

De EU onder curatele van het IMF zetten maakt de meeste kans. Het IMF zal de grootse en wellicht de laatste kans zijn om de Euro te redden voor een tijdje.

Uiteindelijk zal ook het IMF ontmaskerd worden en zal men merken dat het een Eliteprojekt is die ten koste zal gaan van de burgers en de weg naar hyperinflatie zal zich kunnen doorzetten als de ECB een tweede FED wordt met gigantische drukpersen.

Ook het IMf zal falen, want dat hebben we in Griekenland gezien. Het IMF met zijn zogenaamde objectieve beoordelaars zijn ook gewoon mensen; ze  zijn onderdeel van Golman Sachs of ze hebben andere dubbele agenda’s die ooit aan het licht zullen komen.

De bewering van Hans Hoogervorst dat de euro mislukt is, en er een perverse kredietverlening heeft plaatsgevonden -die niet meer geneesbaar is- blijft overeind.

 

 

 ES WIRD OFFEN HYPERINFLATIONIERT: Euro-Finanzminister setzen auf IWF-Hilfe

Die Ausweitung des Rettungsschirms durch einen Hebel funktioniert nicht. Mehrere Euro-Finanzminister räumten beim Treffen in Brüssel ein, dass die Finanzmittel nicht ausreichen. Nun soll der IWF einspringen – mit Hilfe der EZB.

Die Euro-Hühner sind am Ende ihres Lateins.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s