Olie stijgt.

.

Der Beweis, dass Joe nur ein Schauspieler ist: Ackermann: Nachfolger ohne Bankenerfahrung denkbar

[7:00] Leserkommentar zu Die Welt zum “Ohnemichel” (8.4.):

Es ist doch ganz einfach: Jeder der sich in der BRD und wohl auch woanders gerade hervor tut gehört zur sog. Schein-Elite. Die wirkliche Elite hat sich in tiefe Löcher verkrochen, weil sie das Kunstlicht nicht erträgt und eben INSTINKT hat. Es hat immer gute Leute gegeben und gibt es sie auch noch heute. Sichtbar wieder nach exogener Grundformatierung!

Der Autor hat da einen gewissen Einblick in die Welt der Eliten. Werden wir sehen, ob die “Bessermichels” aus dem Untergrund herauskommen, wenn man sie braucht.

Kees Wiersema;  April 2011

..

Hals und beinbruch.

zondag 10 april 2011 20:02

.

Bij RTL Z worden ze altijd weer heiz en hot als in Duitsland alles Gut geht.

Onze Mathijs en zijn Schoenmaker worden er bloedgeil van en Koopman wordt helemaal keil van die afschwung als de vele BMW’s en Mercedesblikjes weer naar China toevliegen.

..

[6:00] Lügerle/Goebbels ist in Hochform: Deutschlands Wirtschaft läuft und läuft und läuft

Der XXL-Aufschwung fällt noch größer aus: Die Regierung wird die Konjunkturprognosen für dieses und nächstes Jahr anheben, berichten Medien übereinstimmend. Die Kehrseite der Medaille: die stärker steigende Inflation.

Da sollte er lieber zuerst einmal die reale Inflation von 10% abziehen, nicht seine 3%-Lüge. Dann ist sein “Aufschwung” weg und es kommt real eine Rezession heraus. Nicht so viel lügen, Brüderle!

 

Kees Wiersema; April 2011

..

.

.

Grote Blunder.

Als Lex Hoogduin president van de Nederlandse Bank wordt is dat bij voorbaat een blunder op een uitermate hoog niveau.

Als Lex Hoogduin aan het bewind komt, dan maak ik me ernstig zorgen over de Nederlandse goudvoorraad.


Een afgang van jewelste die mij het schaamrood op de kaken doet ontluiken.

Lex hoogduin was hoofdeconoom bij Robeco en sloeg voor de crasch van 2008 -en ook tijdens de crasch van 2008- regelmatig de plank mis op RTLZ. Hij zat er niet een klein beetje naast, maar heel erg veel. Hij begreep er gewoon helemaal niets van. Lex is een verstrooide professor die geen binding met de werkelijkheid heeft; hij is een soort wiskundige die gelooft in de getallen die hem valselijk voorgespiegeld worden.

Hoogduin doorzag (en doorziet nog steeds niet) het belang van een nieuwe door goud en zilver gedekte geldstandaard. Als Lex in nood komt in de toekomst dan verkoopt hij het laatste echte geld -goud en zilver- om tijd te rekken en zijn baantje (en die van zijn collega’s) te behouden. Lex Hoogduin is een papieren held op sokken zonder een heldere visie.  

Pas als Willem Middelkoop president van de Nederlandse bank wordt kan Nederland rustig gaan slapen.


Kees Wiersema Maart 2011

De Nederlandse Bank (DNB) heeft drie kandidaten voorgedragen om de huidige president Nout Wellink op te volgen. Lex Hoogduin, Jeroen Kremers en Kees van

Economische ellende.

vrijdag 8 april 2011 10:32
.
Hoogervorst wil bestaande aflossingsvrije hypotheken aanpakken om financiele ramp in Nederland te voorkomen.
.
Reactie; 
Die ramp is onvermijdelijk en de bestaande hypotheken met vaststaande rente worden ook aangepakt in de toekomst als de inflatie te sterk toeneemt.
.
In China mogen grote bedrijven hun prijzen van essenciele goederen voor de consument niet langer verhogen. Dus ook een buitenlands bedrijf als Unilever. Het oude communisme laat weer even haar ware gezicht zien. De prijsmatiging wordt ingevoerd om de gierende inflatie van tien procent op voedsel, zeep en andere directe levensbehoeften in de hand te houden.
.
De rente zal in alle landen en op alle fronten gaan stijgen.
Kees Wiersema April 2011
.
vrijdag 8 april 2011 – vrijdag 08 april 2011 06:30 Het is al eerder in deze nieuwsbrief genoemd, maar nieuwe onthullingen en nieuwe aandacht in de Amerikaanse pers maakt dat het item opnieuw actueel is geworden. Werkloze Amerikanen worden door banken en tussenpersonen voor banken aangenomen om hypotheekpapieren te vervalsen. 350 documenten per uur, voor 10 dollar per uur. Deze werkloze Amerikanen hadden er…

VKblog archief redden met VBlog.nl

donderdag 7 april 2011 19:22

Vblog.nl : redding van het archief

aanbevelen 77 Waarschuw de redactie
woensdag 6 april 2011 18:21 door developer

Beste VK-bloggers,

Het werk aan uw nieuwe blogplatform vblog.nl vordert gestaag.

Een belangrijke doelstelling van vblog.nl is het behoud van het volledige archief van vkblog.nl. Inmiddels is vrijwel alles van vkblog.nl gearchiveerd

Ik heb een provisorische pagina gemaakt waarop u dit archief kunt inzien.

Provisorisch archief vkblog.nl vanaf 2005

Dit archief is alfabetisch georganiseerd op naam van de blogger. Initieel worden alleen de actieve blogs getoond met meerdere berichten en/of reacties. Via een link kunt u schakelen naar alle blogs vanaf 2005 inclusief de inactieve blogs en blogs met slechts 1 bericht.

Alle bloggers die zich hebben aangemeld zijn gemarkeerd met een groene kleur. Deze blogs zullen worden overgezet naar WordPress en blijven dus bestaan na 1 Juni 2011. De software om de blogs om te zetten naar WordPress formaat is heden in de testfase.

Vanwege het auteursrecht wordt vanuit dit archief teruggelinkt naar de desbetreffende blogs op vkblog.nl.

Na 1 Juni zullen de groen gemarkeerde blogs worden doorgelinkt naar de nieuwe blogs op vblog.nl. Deze zullen alle berichten, reacties en fotos omvatten van de originele blogs.

De grijs gemarkeerde blogs zullen helaas niet meer toegankelijk zijn als vkblog.nl per 1 Juni a.s. offline gaat. Qua techniek is het mogelijk om alles van vkblog.nl te herpubliceren op vblog.nl. Het auteursrecht belemmert dit helaas.

U kunt meehelpen met het redden van het archief van vkblog.nl.

U kunt dit doen door in te loggen op vkblog.nl en individuele bloggers te informeren over het overstappen naar vblog.nl. Overstappen is kinderlijk eenvoudig en komt neer op het sturen van een berichtje aan ondergetekende.

Als elk van de reeds aangemelde bloggers 10 nieuwe bloggers ‘recruteren’  dan kleurt het archief snel groen. Als de volgende lichting aansluitend ook elk 10 bloggers over de streep trekken dan is het archief nagenoeg gered.

Een opmerking tot besluit. Binnen enkele dagen is de vormgeving van vblog.nl gereed. De bovengenoemde archiefpagina zal dan een stuk fraaier tonen.

Ghadaffi bombadeert zijn eigen olievelden.

donderdag 7 april 2011 19:09

..

Gaddafi Starts Bombarding His Own Oil Fields

.

Kees Wiersema April 2011

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s