Ik ben net als Wilders; voorstander van het kuitschot.

En waarom?

Van alle politici in Nederland liegt hij het minst.


Dat is voor mij reden genoeg om de scherpe kantjes voor lief te nemen.


De rest in de politiek heeft zo vaak gelogen en zo lang, dat je er scheel van gaat kijken. Ondertussen stijgt het schaamrood naar alle hoeken en gaten van het menselijk geweten.

Eenmaal buiten de politiek gaan ze braaf verder met leugenachtigheid en volledig verraad aan oude meningen uit glorieuze tijden van succes in de politiek arena.

Hans Wiegel weer met een bouwfonds; dat een ordinair pyramidespel blijkt te zijn.

Gerrit Zalm bij de DSB.

Kok als commissaris bij grote banken en bedrijven die riante bonussen uitdeelden.

Enzovoorts.

Nu even een parallel zijpaadje in slaan;

Wilders is vergelijkbaar met het oude kapitalisme. Eerst sparen en dan investeren.

Het oude kapitalisme is het minst erge van alle andere politieke systemen, Riep churchill al. Je kunt niet altijd de kat uit de boom kijken; op een gegeven moment moet je keuzes maken.

Het moderne kapitalisme gaat ons echter ten val brengen en dat is waar de moderne politiek mee bezig is; meewaaien op alle kredieten, alle economische winsten en alle integratiestromen.

Dat is voor mij reden genoeg om op iets oubolligs als Wilders te stemmen; een simpele geest, met een simpele visie.

Dus al die miljarden naar al die zogenaamde derde wereld landen moeten (waar China grondstoffen opkoopt enz) die ondertussen vele miljonairen telt en onze welvaart gaat evenaren; gewoon stoppen.

Zo simpel is het en zo simpel moet je soms handelen en geen geblah, kadabra en gebalk van Femke Halsema over onmenselijkheid, maar wel ondertussen iedereen tevreden wil houden met fris gedrukt kapitaal zonder economische produktie.

Ik stel me voor dat de voorouders van Femke Halsema keiharde en medogenloze zeebonken op de VOC vloot waren en gewoon haalden wat ze nodig hadden om onze en haar welvaart van nu te garanderen. De Halsema’s stonden waarschijnlijk bekend om het touwtje om de hals bij hen die niet soepeltjes meewerkten.

Ik kan me wel blijven verschuilen in politiek opzicht en verkondigen dat er geen enkele politieke partij aansluit op mijn intellectuele bagage, maar dat kan niet eeuwig blijven voortduren.

Ik kies daarom voortaan voor iets wat het meest in de buurt komt en het minst liegt. De fouten neem ik maar voor lief; net als in een relatie.

Geen verweer tegen een kuit schot? Neem dan goede scheenbeschermers mee als je agenten te lijf gaat.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog. Bookmark de permalink .

35 reacties op Ik ben net als Wilders; voorstander van het kuitschot.

 1. Aad Verbaast zegt:

  == Van alle politici in Nederland liegt hij het minst. ==
  Kun je dat aannemelijk maken?

 2. Hyperinflatie zegt:

  Het zit hem volgens mij in het niet voortdurend verzachten van je mening. Dit verzachten is het glibberige jargon van ontkennen en niet benoemen van de zaken.
  Nu hebben we de Turkije kwestie en de politici gaan er waarschijnlijk weer verzachtend er omheen draaien en Wilders zegt gewoon waar het op staat. In de Engelse kwestie lieten ze hem weer lekker zakken, maar nu misschien wat minder. ze kijken weer de kat uit de boom en wilders mag de katjes er weer uitdrijven. Kenmerk van lafheid in meningen.
  Turkije is een verraderlijk, hypocriet en ondemocratisch land, waar vrijheid van meningsuiting niet thuis hoort. Zoiets hoorde ik hem net zeggen op het journaal en daar kun je wat mee.
  Tegen een stout jongetje kun je ook niet zeggen; wil je daar misschien mee ophouden, jongetje. De huidige politiek is een slechte opvoeder die geen beslissingen durft te nemen; alleen als het veel te laat is of als een ander erover gestruikeld is zoals met Fortuin en van Gogh.
  Het CDA is altijd een meester in het uitspelen van allerlei meningen en gaat er meestal met de buit er van door als anderen halfdood op de grond liggen; de parasieten partij bij uitstek, om het vervolgens te brengen als een eigen idee, waar ze pal achter staan.

 3. Smokey zegt:

  Als ze maar niet in de verkeerde personen gaan kuitschieten;))

 4. Louisxvi zegt:

  Wat een onzin.
  En dan ook nog eens een "een parallel zijpaadje in slaan". Zeg mij, wat is dat voor een paadje en waar ligt dat paadje? Voor mij is het een dwaalspoor.

 5. Hyperinflatie zegt:

  @smokey
  Verkeerde personen? wie?
  @ Louis je hebt gelijk, maar de VOC mentaliteit is ook onzin. Een geromantiseerde parallel.
  Het gaat mij erom dat je eerst kijk naar wat je hebt en dan naar wat je kan. Nederland is bv te vol en je moet niet doen alsof er nog miljoenen bij kunnen; a la Femke.
  Er is geen enkele gelukszoeker in Nederland die denkt dat hij de plek van een spoedeisende asielzoeker inneemt, maar ik denk het wel even voor hem.
  Ik zou me schuldig voelen als gelukszoeker in Nederland en de plek van een noodlijdende asielzoeker bezet hield,maar daar hoor JE NOOIT IEMAND OVER.

 6. Hyperinflatie zegt:

  linktest

 7. Hyperinflatie zegt:

  tweede linktest

 8. cor verhoef zegt:

  Gemakshalve vergeet je even dat Wilders 8 jaar voor de VVD in de kamer heeft gezeten, het vlaggeschip van de neoconservatieve elementen in het graaikapitalisme in de 21ste eeuw. Dit betoog wankelt aan alle kanten. Ik zou je "intellectuele bagage" maar eens wat beter vastsjorren

 9. Hyperinflatie zegt:

  Klopt helemaal Cor Verhoef. en mijn betoog wankelt aan alle kanten.
  Het gaat hier echter om de optelsom van het liegen. Dat is de hoofdmoot.
  Om mij part is hij een drugsdealer geweest en travestiet.
  Het gaat erom dat hij nu al enige jaren zegt waar het op staat en daarmee een voorsprong heeft op de rest.
  Zijn verleden is een ervaring geweest om tot hier te komen; we worden niet allemaal met kennis geboren die leer je door vallen en opstaan.
  De kans is zelfs groot dat hij mijn mening over de wereldeconomie belachelijk vindt, maar uiteindelijk zit ik wel het liefst met hem om tafel om te snijden in allerlei overbodigheden, want Femke zal tot het einde toe blijven zeuren over nietigheden. .

 10. Hyperinflatie zegt:

  Link test

 11. Hyperinflatie zegt:

  Nog een link test

 12. alib zegt:

  Maar kees toch… Hoe ver moet je nog gaan om eindelijk de grens van de charge te hebben bereikt? Je doet zo je best, en nog zien je lezers niet dat het fake is?

 13. Hyperinflatie zegt:

  weer geen plaatje

 14. Hyperinflatie zegt:

  Alib
  Je hebt een beetje gelijk Alib; het is enigzins fake.
  Maar vergeet niet dat ik al heel lang blog; al jaren en niet zo bezig ben met populair zijn op het VK blog en me niet zo meng in de discussies. Wat dat betreft ben ik zeker een buitenbeentje geweest en ik tref jou regelmatig aan bij iedereen en nog wat.
  Ik blog al jaren op het VK blog en mag dan ook wel eens een keertje populistisch doen. Een keertje meer dan tien reacties is goed voor je ego, net als politici die regelmatig hun ego willen oppoetsen en waarom ik dan niet.
  Daar staat wel tegenover dat ik wel degelijk een andere kijk op de zaak kan brengen. In dit geval de liegverhoudingen; los van alle andere rommel die de politiek ons dagelijks voorschotelt.

 15. Robert zegt:

  Kunnen nieuwe bloggers in bloggerskonten ook kuit-schieten.
  Greot Robert

 16. cor verhoef zegt:

  @Hyper,
  Het is, zoals je zegt, goed voor de reactieteller, een blog met een kop met "Wilders" Maar ik weet niet hoor, je trekt op die manier wel allerlei vreemde reaganten aan. Ik reageer vandaag omdat ik vaak veel interessantere blogs van je lees (waar ik niet noodzakelijkerwijs op reageer) Vandaar 🙂
  groet,
  cor

 17. Hyperinflatie zegt:

  @ robert.
  Af en toe kuitschieten is heel menselijk; inderdaad.

 18. Hyperinflatie zegt:

  @Cor
  Ik betrap me er zelf vaak op dat wanneer ik wel bij andere bloggers kijk, dan meestal af ga op de meeste reacties.
  Eigenlijk zwak, maar het heeft wel degelijk invloed op je lees publiek en nieuwe lezers als ik ervan uit ga dat veel meer mensen op populaire blogs klicken.
  Op mijn statistieken kan ik zien dat er meestal maar een handjevol mensen van het VK blog meekijken en de meesten gewoon via google.
  Nu is het aantal VKblog kijkers echt hoog; keer tien. Tien maal het normale dus
  Hoe dan ook; ik stem wel Wilders en twee miljoen Nederlanders houden zich grotendeels stil en bloggen er nauwelijks over.
  Ik krijg zelfs het gevoel dat ik wel moet uit kijken met wat er nu op Google komt om geen vreemde Wilders haters naar me toe moet trekken en dat zegt ook wel wat over de tijd waarin we leven.
  Een bodygard kan ik niet betalen.

 19. Hyperinflatie zegt:

  Linktest 2 en weer geen plaatje.
  Hebben meer mensen last van een haperende link met je eigen weblog op het VK

 20. Hyperinflatie zegt:

  Ik baal gewoon van het niet bijzetten van mijn plaatje. De ene keer wel en dan weer niet.

 21. Hyperinflatie zegt:

  Ik ga voor nummer drie op de lijst.
  Voor mij een ongekende Highscore na jaren van bloggen.

 22. Hyperinflatie zegt:

  Voornamelijk door mezelf opgehoest.
  SCHANDE!!!
  Er is vast wel iemand die me een dagje roem gunt, na jarenlang braaf bloggen over een niet zo geliefd onderwerp.

 23. Peter Louter zegt:

  ‘knieschot’ had ik je toch geadviseerd 🙂
  Een plaatje is eigenlijk niet zo moeilijk als je eenmaal weet hoe het moet.
  Google een plaatje zodat je een internetadres hebt. (eigen plaatjes moet je eerst (via photobucket of zo) van een internetadres voorzien.)
  zet in je tekst het woord illustratie (oid) en markeer het met je muis zodat het blauw wordt.
  Nu kun je de icoon gebruiken om het door je gekozen plaatje in het blog te zetten.
  Als je op de icoon voor plaatsjes drukt verschijnt er een venstertje waarin je het internetadres van de illustratie kunt plaatsen.
  Bevestig het én het staat in je blog en overschrijft je gemarkeerde tekst.
  Als het hiermee niet lukt, moet je maar gaan mailen met kokopelli

 24. Hyperinflatie zegt:

  Ik heb al wel een plaatje Peter, maar die komt de ene keer er wel bij; en de andere keer gewoon niet en dat is al zolang als ik blog.
  Ik moet het maar leren accepteren.

 25. Hyperinflatie zegt:

  @hyperinflatie
  Flauw hoor!!.

 26. Hyperinflatie zegt:

  Ik ga voor de tweede plek!!!!

 27. Hyperinflatie zegt:

  Ik ga voor de tweede plek en maak er een foto van voor mijn kleinkinderen.
  Opa was een beroemde blogger op het VK blog.

 28. Hyperinflatie zegt:

  Nog een keer en dan kap ik ermee en dan ga ik weer volop bloggen over niet populaire berichten.
  Het begint zielig te worden, maar dat deden Joling en Gordon ook toen ze zich op ieder spotje en tv zender te koop aanboden en nu zijn het gevestigde toppers.
  De weg naar de top is zielig en de afgang is ook zielig.

 29. Hyperinflatie zegt:

  30 keer meer als normaal, dus we kunnen wel zeggen dat de populaire lijst van reacties wel degelijk werkt op het aantal bezoekers.
  120 voyeurs volgens de statistieken, maar de blog is te dom geschreven om op te reageren.
  Ik lig er niet wakker van, hoor..

 30. Hyperinflatie zegt:

  Anders gezegd; 115 meer bezoeken dan het gemiddelde.

 31. Burke zegt:

  Ik lees je blogs regelmatig maar dacht dat je het vanuit een bepaalde ideologie deed. jammer dat je het vooral doet om je ego te strelen->:)

 32. Hyperinflatie zegt:

  nOUI, NOU, bURKE
  Er staat toch duidelijk bij in mijn reacties hier, her en der dat het een uitzondering is.
  Dat staat haaks op jou aantijging dat ik het aldoor voor mijn ego heb gedaan.
  Ik geef volmondig toe dat het nu vandaag en gisteren om egostreling, ijdelheid, valse jaloezie op anderen zoals bv Peter Louter, Zilver en Aad Verbaast (die zijn er al aan gewend geraakt, waarschijnlijk).
  Dus mag ik ook even een keertje mijn ego met grote overdrevenheid strelen.
  Het doet me weinig overigens; ik ervaar het meer als een testje en een doorbraak van mijn gewoonte om telkens maar weer over die economie te bloggen.

 33. Burke zegt:

  Vooruit het zei je vergeven…. als jij blijft posten blijf ik lezen op zijn tijd.

 34. Peter Louter zegt:

  @Hyperinflatie
  Ik wil gelezen worden, maar ik doe geen enkele concessie aan het verhaal wat ik wil vertellen.
  Ik probeer een goed verhaal te maken en heb een paar verhaallijnen.
  Ik wil reacties, niet voor de kijkcijfers, maar voor de discussie. Ik ga bijvoorbeeld nooit iedereen afzonderlijk beantwoorden om aan meer reacties te komen.
  Ik gedraag me als een sociaal wezen, ik reageer regelmatig bij anderen. Maar alleen als ik de zin er van in zie, niet om ze te paaien
  Het heeft ook z’n keerzijden, ik heb heel wat vijanden :), je mag er wel een paar overnemen 🙂
  De helft van mijn kijkcijfers komt van oudere blogs.
  Heb geduld en werk hard :), ik ben ook begonnen als een marginale blogger, er is dus hoop voor je.

 35. Onderdanig Burgertje zegt:

  Kuit schot Hiér …dáár ….soms…..Je Kind …..Je Moeder……Je Opa…….Je Klein Kind……Mijn Kind…..
  Mág Ik Debiele Goe gemeente Verzoeken Èérst Èven Té Gáán Zién wié ér Hiér kuit Schóten Vérdiént ???
  Vóór Dát U Mijn Kind …..Óók Àl Dè Kóp In Gáát …..Schiéten ???http://www.hetzuur.nl/artikel/6895/aangifte-cidi-uitlokken-anti-semitisme#comment-7092http://www.hetzuur.nl/artikel/6895/aangifte-cidi-uitlokken-anti-semitisme#more-6895http://aart-liberty.blogspot.com/2010/07/is-een-aanval-op-iran-aanstaande.htmlhttp://aart-liberty.blogspot.com/2010/07/cidi-in-de-beklaagdenbank.htmlhttp://www.hetzuur.nl/artikel/6890/bewijs-leugens-cidi-cijfers-anti-semitisme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s